Friluftsskole på Nedre Gupu

Arrangement

Fra dato
12. august 2019 kl. 09:00
Til dato
15. august 2019
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Arrangement, Dnt-Skolefri, Friluftsskole, Friluftsskolen
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn , OOF
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Turkode
Friluftsskolen
Dette arrangementet er over!

I august (uke 33) kan du bli med på morsomme friluftsaktiviteter på Nedre Gupu når Bærum Turlag (DNT) inviterer til Friluftsskole i Samarbeid med Oslo og Omland Friluftsråd (OOF).

Passer for barn som skal begynne i 5.-7.trinn høsten 2019.

På Friluftsskolen får du prøve spennende aktiviteter som: ekspedisjon med kart og kompass, lage mat på bål, 10 meter klatretårn med sikring, kano og fiske, uteovernatting i lavvo, gapahuk eller hengekøye og masse lek, læring og moro i skogen. Friluftsskolen er gøy for alle, uansett om du har vært mye eller lite ute i friluft tidligere. Dyktige instruktører fra DNT og OOF er med hele leiren.

Når:
Friluftsskolen er i uke 33, fra mandag 12. til torsdag 15. august 2019 hver dag fra kl. 09.00 – 15.00. De som vil, kan bli med og overnatte i lavvo og gapahuker fra onsdag til torsdag.

Hvor:
Oppmøte og avslutning ved P-plass på Franskleiv hver dag. Der møter intrsuktørene og vi går i flokk og følge inn til nedre Gupu ( 1km). Derfra tar vi utflukter inn i marka for de ulike aktivitetene og bruker det flotte friluftsanlegget på Nedre Gupu til ulike aktiviteter.

Påmelding:
Meld deg på ved å trykke på den rød knappen "Meld deg på!" oppe til høyre på siden. Du må opprette en bruker for å få registret deg. Alle som melder seg på Friluftsskolen, må fylle ut dette skjemaet senest to uker før turen. Dette kan sendes til ellen@baerumturlag.no 

Pris:
Friluftsskolen koster kr. 400,-. Dette er for å dekke deler av maten som blir kjøpt inn. Resten dekkes av midler gjennom DNT og Bærum Kommune. Penger ingen hindring! Vi har støtteordninger. Ta kontakt. 
Tilbudet er for barn bosatt i Bærum kommune.

Utstyr:
Alle må ha på seg utetøy når de møter opp på Franskleiv. Klærne du har på, må kunne tåle å bli skitne. Regner det, er det lurt å ta på både regntøy og gummistøvler. Det kan bli kaldt selv om det er sommer, så ta med litt ekstra tøy. Vi skal være ute hele dagen!

Hver dag må du ha med:
- Matpakke
- Drikkeflaske
- Ekstra genser
- Regntøy
- For de som vil overnatte siste dagen kommer egen pakkeliste

Dette kan du la ligge igjen hjemme!:
- Mobiltelefon (lederne kan kontaktes ved behov). Dette er ikke tillatt under Friluftsskolen
- Godteri
- Penger
- Dyre klær som ikke tåler å bli møkkete

Villkår for deltakelse på Frilufsskole
Sette seg inn i programmet for friluftsskolen og pakke etter pakkelisten som vi sender ut i forkant av turen.
Alle barn må lytte til instruktørere og følge beskjeder.

Kontakt:
Om du har spørsmål kontakt prosjektleder Ellen Næsje på telefon: 95 24 06 07 / 22 82 28 00, eller e-post ellen@baerumturlag.no.

Friluftsskolen i uke 33 er et samarbeid mellom Den Norske Turistforening (DNT), DNT Oslo og Omegn, Bærum Turlag, Bærum kommune og Oslo og Omland Friluftsråd (OOF).

Se www.friluftsskole.no
Last ned vår flyer.

Kategori: Nærmiljø

Friluftsskole på Nedre Gupu

I august (uke 33) kan du bli med på morsomme friluftsaktiviteter på Nedre Gupu når Bærum Turlag (DNT) inviterer til Friluftsskole i Samarbeid med Oslo og Omland Friluftsråd (OOF). Passer for barn som skal ...

Kontaktinformasjon: