Barnas Turlag - Camp Kolsåstoppen

Fellestur

Fra dato
4. mai 2019 kl. 17:00
Til dato
5. mai 2019 kl. 09:00
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Bærum Turlag, Barnas Turlag Bærum , Barnas Turlag Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Barnas Turlag Bærum
Dette arrangementet er over!

Har du lyst å ta barna med på fjelltur i telt eller på markatur i hengekøye, men vet ikke helt hvordan du skal komme i gang? Da er dette turen for dere! Dere trenger ingen erfaring og det er mulig å låne (noe) utstyr. På denne begynnerturen skal vi ikke så langt unna, for vi har et eget lite fjell mitt i Bærum. Vi følger blåmerkede stier til Nordre Kolsåstopp og finner et fint sted å sette opp teltene innen solnedgangen – ca. kl. 21.45. Det er ikke mye plass, så turen egner seg bare for små fjelltelt og stormkjøkken til matlagning (bålforbud!). Søndag morgen kan de morgenfriske se soloppgangen litt før kl. 5 før vi rusler hjemover. Mulig å gå nedover Kolsåsbakken og se om det ikke er noen snøfonner tilbake vi kan ake på. Ta med rumpebrett eller plastikkpose.

Turen starter lørdag ettermiddag og slutter søndag morgen så passer fint sammen med andre helge-aktiviteter. 

Start: P-plass ved Stein gård (Gamle Ringeriksvei) kl. 17.00. 

Påmelding: Ikke nødvendig, men de som melder seg på (link til høyre) vil ca. en uke før turen modta en epost med litt mer informasjon.

Annet: Ta med egen mat og drikke. Det tar 1–2 timer å gå til toppen. Ønsker dere ikke å overnatte, kan dere gå hjem igjen på egen hånd på kvelden. Mulig å låne hengekøyer og annet utstyr - kontakt turleder senest en uke før turen.

Barnas Turlag - Camp Kolsåstoppen

Har du lyst å ta barna med på fjelltur i telt eller på markatur i hengekøye, men vet ikke helt hvordan du skal komme i gang? Da er dette turen ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Signe Riemer-Sørensen