Gupurunden for besteforeldre med barnebarn

Fellestur

Dato
24. august kl. 13:00 - 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bestefar, Nedre Gupu, Besteforeldre, Barnebarn
Arrangører
Bærum Turlag, Barnas Turlag Bærum
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

Besteforeldretur med barnebarn. Dette er en helt unik tur bare for besteforeldre som gjerne vil gå på tur med barnebarnet. Besteforeldre i alle aldre er velkomne, men barnebarnet må være mellom 2-6 år på denne turen. Besteforeldre må fint klare å ta vare på barnebarnet på egen hånd. Vi går i felleskap og håper at både store og små kan kose seg på tur sammen. Turbo blir selvfølgelig også med på turen. Få ting er så gjevt som barnebarn, og å kunne dele opplevelsene med andre store og små håper vi vil være til gjensidig glede. Og barnas foreldre kan og må finne på noe annet mens vi er på tur.

Fremmøte kl 13.00 ved bommen på P-plassen på Franskleiv/Vestmarksetra. Se etter den røde turlederjakken/vest og Turbo. Turen går fra P-plassen på stier til Furuholmen over til Gupu og ned til Nedre Gupu. Vi tar pauser både på Furuholmen og Gupu. Ved gapahukene på Nedre Gupu blir det lang pause, lek og bål/grilling. Før vi går stien ned til parkeringsplassen igjen. Hele runden er ca 3 km. Ta gjerne med bæremeis eller bæresele.

Ta med egen mat og drikke. Både til store og små. Både Furuholmen og Gupu er åpne for eventuell påfyll og kos. Turleder ordner med grillkull/ved.

Retur til parkeringsplassen til kl 17.00.

Gupurunden for besteforeldre med barnebarn

Besteforeldretur med barnebarn. Dette er en helt unik tur bare for besteforeldre som gjerne vil gå på tur med barnebarnet. Besteforeldre i alle aldre er velkomne, men barnebarnet må være ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Sveinar Kildal
  • Jan Eldegard Hjelle