Natt i Naturen på Sæteren Gård

Fellestur

Dato
31. august 2019 kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nattinaturen
Arrangører
Bærum Turlag, Barnas Turlag Bærum , Barnas Turlag Oslo og Omegn , Sæteren Gård
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Barnas Turlag Bærum
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag i Bærum inviterer til familiecamp på Sæteren Gård.
Vi har booket den nederste bålplassen på Sæteren Gård. Den som er på gresssletta. Ønsker du plass i lavvo så send en epost til post@baerumturlag.no, så vet vi hvor mange lavvoer vi skal legge frem. Ta med eget telt/lavvo/hengekøye de som vil (har dere eget telt trenger vi ikke påmelding).

Vi serverer suppe og pinnebrød fra ca. kl. 18.00, men siden vi ikke vet hvor mange som kommer så må dere ha med egen mat også. Ta med egen kopp til suppe og kniv til å spikke egen pinnebrødpinne.

På Sæteren er det klatrepark og andre aktiviteter. Vi merker med natursti både langs veien og stien inn til Sæteren Gård fra Øverland p-plass. Veien er fin for de med vogn og sykkel, men stien er morsommere for små barneføtter. Det er ca. 2 km inn til Sæteren fra Øverland. Søndag er det Kom deg ut-dagen på Sæteren dag slik at man også kan delta på det.

Oppmøte: Dere går selv inn og kan komme akkurat når dere vil. Bålplassen har vi booket fra kl. 16.00. Bærum Turlag har bålet klart fra kl. 17.00, men det er bare å starte å fyre hvis noen er der tidligere og man ønsker fyr på bålet.

Påmelding: Det er ingen påmelding og det er bare å møte opp, med mindre man ikke vil ha plass i lavvo. Dere må ha med alt alt dere trenger selv til overnattingen.

Turledere: Det vil være et par Turbofamilier med røde jakker/vester i campen. Spør de om det er noe du lurer på.

Dette er del av DNT sin «natt i naturen» og starten på friluftslivets uke. Søndag 1. september er det DNT sin nasjonale turdag «kom deg ut dagen» hvor det vil være et arrangement på nederste gressletta på Sæteren Gård. Kom deg ut-dagen starter 11.30. Det er nok lurt å pakke ned private telt i god tid før kl. 11.30, men lavvoene som tilhører Sæteren lar vi bare stå.

Natt i Naturen på Sæteren Gård

Barnas Turlag i Bærum inviterer til familiecamp på Sæteren Gård. Vi har booket den nederste bålplassen på Sæteren Gård. Den som er på gresssletta. Ønsker du plass i lavvo så send en epost til ...