Juletur til Nedre Gupu

Fellestur

Dato
30. november 2019 kl. 15:00
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Førjul
Arrangører
Bærum Turlag, Barnas Turlag Bærum , Barnas Turlag Oslo og Omegn
Turkode
Barnas Turlag Bærum
Dette arrangementet er over!

Bærum Turlag har bålet klart fra klokken 15.00 på Nedre Gupu. Dere går selv på inn på ski hvis det er snø, eller til fots hvis ikke. På plassen rundt gapahukene lover vi julestemning, natursti med julespørsmål, julegrøt, julesanger og julekino! Julegrøt og saft så lenge lageret rekker - medbring egen kopp og bestikk (vi ønsker ikke å bruke engangsbestikk). Utover det må dere ta med det dere selv vil grille. Bli så lenge dere vil og nyt julestemningen i marka. Ta med hodelykt for hjemturen, selv om det er lysløype store deler av veien. De som vil kan ta en julenatt i naturen sammen med Turbo-familiene. Vi har booket både lavvoen og huset.

Program:
15:00 - Vi har bålene klare og varme i lavvoen. Vi serverer grøt og barna kan gå natursti og lage julepynt i juleverkstedet.
16:00 - Turbo tenner juletreet. Vi synger julesanger.
16.30 - Julekino (ute/inne etter været)
Ca. 17.00 - Vi runder av arrangementet. De som vil kan bli og overnatte sammen med Turbo-familiene. Vi koser rundt bålet eller i lavvoen, og har mulighet for å stelle inne før vi legger oss i lavvo eller gapahuker for de som måtte ønske det.

Start: Vi har bålet klart fra klokken 15.00. Dere går selv inn enten den gamle stien som er 1 km eller veien som er ca. 2 km. der er det også fint å trille. Det kan være glatt steder så gå forsiktig. NB! Ikke gå i skiløypa hvis de har begynt å kjøre løyper/lage kunstsnø.

Uteovernatting: Vil du oppleve en julenatt i naturen? Lavvoen er vedfyret og har myke reinsdyrskinn og vi har booket den til dagen etter. Man kan også sove i gapahukene eller eget telt. Våre turledere og Turbo-familier er erfarne “uteovernattere” og vi har tilgang på huset til stell mv.
Ta selv med mat til kveldsmat og julefrokost.