Aktiv i 100 - ekstra lett, Sandvika

Fellestur

Dato
2. oktober 2019 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, 100, I, Aktiv, Aktivi100bærum
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Bli med på en hyggelig tur på stier og turveier fra Sandvika.

Turene går hver onsdag klokken 11.00 fra Otto Sverdrups plass, ved Jernbanebroen.  
Turene er ca 3 km lange og går i rolig tempo. Vi bruker ca 1,5 timer på turen, inkludert pause. Vi går på stier, turveier og gangfelt. Pausene er ofte utendørs. Ta med sitteunderlag, drikke og nistemat.
Det er smart å bruke solide joggesko.

Turene er gratis, åpne for alle og passer godt hvis man har lite erfaring med friluftsliv.

Minst to turledere er med på alle turene.

Røde Kors byr deltagerne på kaffe i etterkant av turen!

Når det er vinter er det viktig å ha med brodder. Ta også gjerne med deg en venn. Det er plass til alle på tur. "Aktiv i 100 - ekstra lett" er den letteste turen vi tilbyr i Bærum Turlag og er et fint sted å starte dersom du er usikker på egen form. Vi har også "Aktiv i 100 - Steinskogen" som går fredager kl. 1100 og er et alternativ for de som vil gå litt fortere og på sti. Bli gjerne med både onsdag og torsdag.  

Er du usikker på om du er sprek nok? På aktiv i 100 har vi alltid 2 turledere. Vi passer alltid på de bakerste og denne turen skal gå i rolig tempo.

Siste fredag i måneden kalles "Månedens tur" og da går vi litt lenger og kanskje reiser et sted (buss, tog), men tempoet blir like rolig. Nederst finner dere en oversikt over alle månedens turer. Hvis vi reiser et sted ender alltid opp samlet på startstedet. Under finner du høstens turprogram, det er kun "månedens tur" som har turbeskrivelse. De ordinære turene går rundturer i Sandvika, og vær og føre hensyntas.

Oppmøte: Otto Sverdrups plass, ved jernbanebroen.
Hvis man kommer med buss eller tog er holdeplassen Sandvika og man er på Otto Sverdrups plass når man går ut av jernbanestasjonen/rutebilstasjonen.

Her finner du programmet for alle "månedens tur" turene frem til jul.

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få med flere folk ut på tur. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Det er flere nærturgrupper i regi av DNT Oslo og Omegn. Her finner du oversikt over alle gruppene.

Turlederene på våre nærturer er:
Sidsel Graff Iversen - telefon: 416 62 683
Sigmund  Ringdal - telefon: 473 40 273
Leif Platou - telefon: 993 24 885
Marit Karlsen - telefon: 958 61 451


Ta eventuelt kontakt med DNT Oslo og Omegn på 22 82 28 00 eller send epost til Bærum Turlag på
ellen@baerumturlag.no
Idag har vi "Aktiv i 100 - Steinskogen" og "Aktiv i 100 - ekstra lett, Sandvika". På sikt ønsker vi å starte flere tilsvarenede grupper andre steder i Bærum. Ta kontakt hvis du ønsker å være turleder så starter vi opp grupper starks det er nok turleder på plass.

Aktiv i 100 - ekstra lett, Sandvika

Bli med på en hyggelig tur på stier og turveier fra Sandvika. Turene går hver onsdag klokken 11.00 fra Otto Sverdrups plass, ved Jernbanebroen.   Turene er ca 3 km lange og ...