Tur, vin og italienske delikatesser i Vestmarka

Fellestur

Dato
10. juni kl. 17:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttekos, Nærtur, Turglede, Vinsmaking, Godmat, Italienskaften
Arrangør
Bærum Turlag
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet, Østlandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

Her er ny dato for utsatt arrangement! 

Bærum Turlag gjentar suksessen med tur og vinsmaking i Vestmarka for 3 året! Vi inviterer til italiensk aften med vinsmaking og italienske delikatesser foran peisen på Nedre Gupu, Bærum Turlags hytte i Vestmarka.

Det vil bli servert tre hvite og tre røde italienske viner kombinert med oster, italienske delikatesser: parmaskinke og foccatia. Vi avslutter vinsmakingen med en god amarone-vin og mørk økologisk sjokolade. Totalt seks gode italienske viner som er tilpasset maten, og faglig foredrag/underholdning om mat og vin.

Vinsmakingen ledes av sommelier Svein Lindin – vinskribent i Finansavisen og Kapital. Han er foredragsholder, og driver firmaet Vinofil. "Uformelt, lærerikt og fullt av smaksopplevelser og digresjoner" kjennetegner vinkursene hans!

Dette blir en kveld som er verdt med å få med seg! Tur, vinsmaking og italienske delikatesser på sjarmerende Nedre Gupu i Vestmarka! Sosialt og hyggelig samvær!

Vi møtes på Franskleiv og går først en tur i Vestmarka før vinsmakingen. Hva slags tur det blir vil bli kommunisert med de påmeldte i forkant. Bærum Turlags aktiviteter følger korona-regler, se tiltak nederst.

Program -  onsdag 10 juni

Kl 17 Oppmøte på Franskleiv/ Vestmarksetra parkering

Kl 17-18 Tur i Vestmarka 

ca Kl 18-20  Vinsmaking med italienske delikatesser på Nedre Gupu.

Lett måltid, ingen full middag. Det blir mange gode oster, parmaskinke og foccatia. Mørk økologisk sjokolade kombinert med Amarone vin til dessert.

Start: Kl. 17 på Franskleiv/Vestmarksetra parkering. Arrangementet avsluttes ca. kl. 20.00.

Offentlig transport: Buss 245 fra Sandvika med ankomst Kattås  (sjekk rutetider). Det er ca. 1 km til fots langs veien opp til Franskleiv. Buss retur fra Kattås til Sandvika 23 minutter over hver time fram til kl. 23.23.

Ta med: Innesko/ullsokker kan være lurt.

Overnatting: Om du har lyst til å overnatte, så er gapahuken på Nedre Gupu åpen for alle. Der er det ved til fyring av bål/grilling, og toalett. Ta med varme klær og sovepose/liggeunderlag. Gapahuken er helt gratis å bruke og er tilgjengelig hele året! 

Turledere: Nils Mathisrud, nils@vingtor.net, tlf. 954 35 177 (for tur/uteaktiviteter) og Kaisa Hafredal, kaisahafredal@online.no, tlf. 957 94 385 (for mat/vin/inneaktiviteter).

Sommelier: Svein Lindin, svein@vinforedrag.no. www.vinforedrag.no

Pris: Pris for medlemmer av DNT Kr 1050-, ikke-medlemmer kr.1250,-

Påmelding: Kun 10 plasser på kurset. Se knapp øverst til høyre på denne siden. Det blir tilsendt betalingsinformasjon i etterkant av påmelding. Bindende påmelding! Påmelding stengt, ta eventuet kontakt med  kaisahafredal@online.no, tlf. 957 94 385 direkte for mulig plass.

 

Bærum Turlags aktiviteter følger korona-regler

Bærum Turlag følger smittevernplan for aktiviteter som DNT har utarbeidet i samråd med myndighetene. Målet er at alle turer og aktiviteter skal være trygge, og at deltakere og turledere skal få god informasjon i forkant. Sentrale deler av denne planen er:

Krav om påmelding: I vår og sommer er det viktig at vi har kontroll på hvor mange vi har med på turer og aktiviteter, derfor har vi innført krav om påmelding.

Maksimalt antall deltagere: Vi forholder oss til antall max deltakere. Bærum Turlag kan sette inn flere turledere og dele turen opp i flere grupper med tilstrekkelig avstand, men turledere holder likevel kontakt underveis.

Dersom DNT og myndighetene endrer sine anbefalinger, kommer naturligvis Bærum Turlag til å følge etter.

Se forøvrig: DNTs regler mot Corona-smitte

Tur, vin og italienske delikatesser i Vestmarka

Her er ny dato for utsatt arrangement!  Bærum Turlag gjentar suksessen med tur og vinsmaking i Vestmarka for 3 året! Vi inviterer til italiensk aften med vinsmaking og italienske delikatesser foran peisen ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Nils Mathisrud