Tur, vin og italienske delikatesser i Vestmarka

Fellestur

Dato
28. mars kl. 14:30 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttekos, Nærtur, Turglede, Vinsmaking, Godmat, Italienskaften
Arrangør
Bærum Turlag
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet, Østlandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

UTSATT! Ny dato til påmeldte deltakere kommer.

Bærum Turlag gjentar suksessen med tur og vinsmaking i Vestmarka for 3 året! Vi inviterer til italiensk aften med vinsmaking og italienske delikatesser foran peisen på Nedre Gupu, Bærum Turlags hytte i Vestmarka.

Det vil bli servert tre hvite og tre røde italienske viner kombinert med oster, italienske delikatesser: parmaskinke og foccatia. Vi avslutter vinsmakingen med en god amarone-vin og mørk økologisk sjokolade. Totalt seks gode italienske viner som er tilpasset maten, og faglig foredrag/underholdning om mat og vin.

Vinsmakingen ledes av sommelier Svein Lindin – vinskribent i Finansavisen og Kapital. Han er foredragsholder, og driver firmaet Vinofil. "Uformelt, lærerikt og fullt av smaksopplevelser og digresjoner" kjennetegner vinkursene hans!

Dette blir en kveld som er verdt med å få med seg! Tur, vinsmaking og italienske delikatesser på sjarmerende Nedre Gupu i Vestmarka! Sosialt og hyggelig samvær!

Vi møtes på Franskleiv og går først en tur i Vestmarka før vinsmakingen. Vær- og føreforholdene vil avgjøre om hva slags tur det blir. Vi håper på trugetur, og Bærum Turlag stiller med truger til alle som behøver å låne. Hva slags tur det blir vil bli kommunisert med de påmeldte i forkant. Det er mulig å overnatte i gapahuken på Nedre Gupu om du ønsker det. Gi beskjed til turleder i forkant om du ønsker dette!

Program -  lørdag 28. mars 2020

Kl 14.30 Oppmøte på Franskleiv.

Kl 14.30-16.30 Tur i Vestmarka (kommuniseres på forhånd hva slags tur)

Kl 17-19 Vinsmaking med italienske delikatesser på Nedre Gupu.

Lett måltid, ingen full middag. Det blir mange gode oster, parmaskinke og foccatia. Mørk økologisk sjokolade kombinert med Amarone vin til dessert.

Start: Kl. 14.30 på Franskleiv. Arrangementet avsluttes ca. kl. 19.00.

Offentlig transport: Buss 245 fra Sandvika kl 14.02, med ankomst Kattås kl. 14.16 (sjekk rutetider). Det er ca. 1 km til fots langs veien opp til Franskleiv. Buss retur fra Kattås til Sandvika 23 minutter over hver time fram til kl. 23.23.

Ta med: Turmatpakke/turproviant - maten vi får til vinen er ikke et fullt måltid. Skistaver til trugetur (eller gi beskjed til turleder hvis du må låne). Tøyskift og innesko/ullsokker kan være lurt. Ta med hodelykt for turen hjem!

Overnatting: Om du har lyst til å overnatte, så er gapahuken på Nedre Gupu åpen for alle. Der er det ved til fyring av bål/grilling, og toalett. Ta med varme klær og sovepose/liggeunderlag. Gapahuken er helt gratis å bruke og er tilgjengelig hele året! 

Turledere: Nils Mathisrud, nils@vingtor.net, tlf. 954 35 177 (for tur/uteaktiviteter) og Kaisa Hafredal, kaisahafredal@online.no, tlf. 957 94 385 (for mat/vin/inneaktiviteter).

Sommelier: Svein Lindin, svein@vinforedrag.no. www.vinforedrag.no

Pris: Pris for medlemmer av DNT Kr 1050-, ikke-medlemmer kr.1250,-

Påmelding: Kun 10 plasser på kurset. Se knapp øverst til høyre på denne siden. Det blir tilsendt betalingsinformasjon i etterkant av påmelding. Bindende påmelding!

 

 

Tur, vin og italienske delikatesser i Vestmarka

UTSATT! Ny dato til påmeldte deltakere kommer. Bærum Turlag gjentar suksessen med tur og vinsmaking i Vestmarka for 3 året! Vi inviterer til italiensk aften med vinsmaking og italienske delikatesser foran peisen ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Nils Mathisrud