Førstehjelpskurs

Arrangement

Dato
16. november 2019 kl. 12:00
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Arrangør
Bærum Turlag
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

Førstehjelp er den første hjelpen alle bør kunne gi ved akutt sykdom eller ulykke med personskader, og det kan redde liv. Kurset vil ivareta mange av de utfordringene som kan oppstå på våre turer og er kompetansegivende (første tre timer av norsk grunnkurs i førstehjelp). Kursbevis gjelder som dokumentasjon for gjennomgått resertifisering hvis de jobber offshore, skole, barnehage, politi, etc.

Førstehjelpskurs er tiltenkt turledere i Bærum Turlag og vi åpner også opp for andre frivillige og medlemmer. Ved overtegning vil turledere og frivillige prioriteres. Maks antall deltakere: 20.

Kursholder David Rohrmüller har bakgrunn fra Norsk Luftambulanse og er opptatt av praktiske øvelser, dvs. at deltakerne får øvd mest selv. Han bygger på kunnskapen gruppa har og tilpasser som enten ønsker å bygge på kunnskapen eller ønsker å lære seg førstehjelp. underveis.

Kursinnhold

  • Kontakt med AMK/varsling
  • Kontakt med bevisst+bevisstløs pasient
  • HLR (hjerte-lunge redning)
  • Fremmedlegemer

Sted: Nedre Gupu, Vestmarka. Ca.10 minutters gange fra P-plass på Franskleiv / 20 minutters gange fra bussholdeplass på Kattås.

Varighet: Kurset varer 4 timer, til kl. 16.

Pris: Kr. 150,- for aktive turledere i Bærum Turlag etter invitasjon. Tillegg kr. 200 for andre frivillige og medlemmer. Informasjon om betaling sendes ved påmelding.

Påmelding: Innen 10. november til Bærum Turlag v/Peter de Besche, Epost: peter@baerumturlag.no / Tlf.: 4785 0355.

Førstehjelpskurs

Førstehjelp er den første hjelpen alle bør kunne gi ved akutt sykdom eller ulykke med personskader, og det kan redde liv. Kurset vil ivareta mange av de utfordringene som kan ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Peter Gillis De Besche