Tur til Kjerkeberget

Fellestur

Dato
11. oktober kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, , Nærtur
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka, Østlandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turen går opp Kampekleivene -forbi Rognlivann, Johnsrudkampen, -Karidalen, Dammyrdalen og på sti vest for Karlstadbekken til vei og sti opp til -Kjerkeberget 620 moh. på -Høgåsen syd for Heggelivann.

På returen tar vi blåmerka sti rett vest, nord for -Karlstadhøgda. Deretter Kusteinløypa syd til løype-skillet Løvlia/Kampen. Over Vidvangen, Victoria, Rognlivann og ned til Tobånn. Matpauser på Kjerkeberget og Vidvangen. Turen tar ca. 8 timer.

Start: P-plassen på Tobånn i Lommedalen kl. 10.30.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i Bærum Turlag

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre.

Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

 

Krav om påmelding: Det er viktig at vi har kontroll på hvem og hvor mange vi har med på turer og aktiviteter, derfor har vi innført krav om påmelding.

Maksimalt antall deltagere: Inntil videre er det maksimalt 20 personer pr gruppe, inkludert turleder. 

Transport: I den grad det trengs biltransport skal hver enkelt person/husstand benytte egen bil og vi oppfordrer ikke til samkjøring. Deltakerne oppfordres til å benytte alternativer til kollektiv transport. Der det ikke er mulig å unngå kollektivtransport, anbefaler vi at deltagerne unngår de tidene der det er høy belastning på kapasiteten. En aktuell bussrute er nr 753 fra Sandvika til Bykrysset der det er ca 15 minutter å gå videre inn til Tobonn.

Se egen beskrivelse av Bærum Turlags smitteverntiltak

Dersom DNT og myndighetene endrer sine anbefalinger, kommer naturligvis Bærum Turlag til å følge etter. Se forøvrig DNTs coronaberedskap


 

Tur til Kjerkeberget

Turen går opp Kampekleivene -forbi Rognlivann, Johnsrudkampen, -Karidalen, Dammyrdalen og på sti vest for Karlstadbekken til vei og sti opp til -Kjerkeberget 620 moh. på -Høgåsen syd for Heggelivann. På ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Liv Arnesen