Fotokurs i Vestmarka

Kurs

Dato
20. juni kl. 10:45 - 17:00
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Kurs, , Fotokurs
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)

Bærum Turlag holder kurs for deg som vil bli bedre kjent med kameraet ditt og har lyst til å ta naturbilder!

Moderne kameraer med utskiftbar optikk gir fantastiske muligheter for å ta bilder i ulike situasjoner. I dette kurset, som er egnet for nybegynnere, skal vi ta for oss forskjellige sider ved det å ta naturbilder, med og uten mennesker.

Vi kommer til å gå igjennom tekniske detaljer som lukker, blender, ISO, bruk av histogram - og hvordan de forskjellige programmene i kameraet virker. Videre tar vi for oss enkle komposisjonsregler, bruk av forskjellige linser, makrofotografering og bruk av stativ og annet tilleggsutstyr.

Kurset vil inneholde teori inne på Nedre Gupu, og praktiske øvelser ute i naturen, på eller i nærheten av Nedre Gupu.

OBS: Kurset står oppført lørdag 6. juni i vår turkalender. Det er flyttet til lørdag 20. juni.

Ta med: Kamera og overføringskabel til PC (da kan vi ha mulighet til å kikke på deltakernes bilder etter den praktiske øvelsen). Innesko, tøfler eller et par ekstra sokker. Turbekledning etter rådende vær- og føreforhold (og eventuelt skift hvis det blir grisevær).

Ta også med: Mat og drikke. Smittevernreglene tillater ikke at vi kan servere lunsj og kaffe/te, slik vi pleier. Vi blir derfor nødt til å be deltakerne ta med dette selv denne gang. Kursavgiften er derfor satt ned i forhold til vanlig pris.

Oppmøte: Kl. 10.45 på Nedre Gupu. Det er ca. 1 km å gå fra Franskleiv (Vestmarksetra P-plass). Kurset avsluttes ca. kl. 17.00.

Offentlig transport: Buss 245 fra Sandvika, med ankomst Kattås kl. 10.16 (sjekk rutetider). Det er ca. 2 km å gå, via Franskleiv. Buss retur kl. 17.23 fra Kattås til Sandvika.

Påmelding: Turen har begrenset antall plasser, den krever påmelding og har deltakeravgift. Påmeldingsfrist er 30. mai. Pris kr. 100 for medlemmer, kr. 150 for ikke-medlemmer.

Fotokurs i Vestmarka

Bærum Turlag holder kurs for deg som vil bli bedre kjent med kameraet ditt og har lyst til å ta naturbilder! Moderne kameraer med utskiftbar optikk gir fantastiske muligheter for ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Jan Olav Langseth