Avlyst 3-i-1-tur med Turbokokk, overnatting og Den store turdagen

Fellestur

Fra dato
9. mai kl. 15:00
Til dato
10. mai kl. 12:00
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Bærum Turlag, Barnas Turlag Bærum , Barnas Turlag Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Turkode
Barnas Turlag Bærum
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Lei av grillpølser og marshmallows? Dagen før Den store turdagen kan du bli med på matlagingskurs og overnatting på Nedre Gupu. Da kan du lære å lage god og sunn mat ute i naturen. Vi lager mat på primus/stormkjøkken – og koser oss med varm mat og deilig dessert. Kanskje finner vi tilmed et par spiselige planter i naturen som vi kan bruke. Vi legger opp til at barna deltar aktivt i matlagingen, og derfor må de av sikkerhetsmessige årsaker ha med en voksen hver, som kan hjelpe til med knivskjæring, steking og grilling. Dagen etter blir det ulike turer og aktivitetstilbud i forbindelse med Den store turdagen. En perfekt utehelg!

Start: P-plass ved Vestmarksetra/Franskleiv kl. 15.00.

Annet: Det er mulig å låne utstyr til matlaging og overnatting om man kontakter turleder i forveien. Turen og matlagingskurset er gratis, men krever påmelding. En uke før arrangementet utsendes pakkeliste, innkjøpsliste og oppskrifter til alle deltakerne.

3-i-1-tur med Turbokokk, overnatting og Den store turdagen

Lei av grillpølser og marshmallows? Dagen før Den store turdagen kan du bli med på matlagingskurs og overnatting på Nedre Gupu. Da kan du lære å lage god og sunn ...