Tur og sjokolade i Vestmarka

Fellestur

Dato
17. juni kl. 17:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttekos, Nærtur, Turglede, Sjokolade
Arrangør
Bærum Turlag
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet, Østlandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

NY DATO! FULLBOOKET!Vi inviterer til sjokoladesmaking på det sjarmerende kjøkkenet på Nedre Gupu, Bærum Turlags hytte i Vestmarka. Bærum Turlags aktiviteter følger oppdatere korona-regler.

Det blir spennende sjokoladesmaking med forskjellige kakaobønner og sjokolader av høy kvalitet med ulike smaksnoter. Vi lærer om prosessen, "fra kakaofrukt til sjokoladeplate". 

Visste du at sjokolade av høy kvalitet med naturlig søtning telles som en grønnsak? :)

Sjokoladekurset og smakingen ledes av Vigdis Rosenkilde.

Vigdis er lidenskapelig interessert i kakao og sjokolade. Vigdis har bodd i Latin-Amerika hvor hun har studert kakao og sjokoladeproduksjon. Hun har deltok aktivt i alle prosessene; innhøsting, åpning av kakaobelgene, fermentering og tørking av kakaobønner. Vigids brenner for å viderformidle kunnskapet rundt ekte sjokolade. Hun har også blitt dommer for International Chocolate Awards.

Dette blir en spennende dag i marka med tur og sjokoladesmaking som er verdt med å få med seg! Her vil du lære om kakao og prosessen til sjokolade. "Fra kakaofrukt til sjokoladeplate". Vi vil prøvesmake mange gode sjokolademed høy kakaoinnhold og kvalitet.

Vi starter med å gå en fin fellestur i Vestmarka. Kostholdscoach og turleder Kaisa serverer økologisk te eller vill urte te fra Vestmarka og rå sjokoladekuler med sunne ingredienser (Gluten og melkefri- naturlig søtning) før vi starter sjokoladekurset. 

Program -  Onsdag 17 juni 2020

Kl 17-18 Fellestur i vestmarka. Oppmøte på Vestmarka parkering. 

Kl 18-18.30 Vi går i felleskap til Nedre Gupu. Velkomst med økologisk te/ vill urte te og rå sunne sjokoladekuler (Gluten og melkefri- naturlig søtning)

ca Kl 18.30-20 Sjokoladesmaking og introduksjon "Fra kakaofrukt til sjokoladeplate ".

Oppmøte: Vestmarksetra parkering/Franskleiv kl. 17.00. Gode parkeringsmuligheter. Gratis i ukedagen.

Ta med: Gode tursko og vannflaske. Notatblokk og penn om du vil notere under kurset.

TurlederKaisa Hafredal, kostholdsveileder og coach, driver helsebloggen Balanse i hverdagen.

Webside: www.balanseihverdagen.nokaisahafredal@online.no, Telefon 957 94 385

Sjokolade ekspert: Vigdis Rosenkilde, http://www.vigdisrosenkilde.no/

Pris: Pris for medlemmer av DNT Kr 490-, ikke-medlemmer kr.590,-

Påmelding: Vi har kun 10 plasser tilgjengelig! Se påmeldingsknapp øverst til høyre på denne siden. Bekreftelse med betalingsinformasjon blir tilsendt i etterkant av påmelding. Bindene påmelding! 

FULLBOOKET! Påmelding stengt, ta eventuet kontakt med  kaisahafredal@online.no, tlf. 957 94 385 direkte for mulig plass.

Overnatting: Om du har lyst til å overnatte, så er gapahuken på Nedre Gupu åpen for alle. Der er det ved til fyring av bål/grilling, og toalett. Ta med varme klær og sovepose/liggeunderlag. Gapahuken er helt gratis å bruke og er tilgjengelig hele året! 

Bærum Turlags aktiviteter følger Korona-regler

Bærum Turlag følger smittevernplan for aktiviteter som DNT har utarbeidet i samråd med myndighetene. Målet er at alle turer og aktiviteter skal være trygge, og at deltakere og turledere skal få god informasjon i forkant. Sentrale deler av denne planen er:

Krav om påmelding: I vår og sommer er det viktig at vi har kontroll på hvor mange vi har med på turer og aktiviteter, derfor har vi innført krav om påmelding.

Maksimalt antall deltagere: Vi forholder oss til antall max deltakere.

Transport: I den grad det trengs biltransport skal hver enkelt person/husstand benytte egen bil og vi oppfordrer ikke til samkjøring. Deltakerne oppfordres til å benytte alternativer til kollektiv transport.

Dersom DNT og myndighetene endrer sine anbefalinger, kommer naturligvis Bærum Turlag til å følge etter.

Se forøvrig: DNTs regler mot Corona-smitte

Tur og sjokolade i Vestmarka

NY DATO! FULLBOOKET!Vi inviterer til sjokoladesmaking på det sjarmerende kjøkkenet på Nedre Gupu, Bærum Turlags hytte i Vestmarka. Bærum Turlags aktiviteter følger oppdatere korona-regler. Det blir spennende sjokoladesmaking med forskjellige kakaobønner og sjokolader av ...

Kontaktinformasjon: