Feiring av frivillige i Bærum Turlag

Arrangement

Dato
25. juni kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Er du en av våre frivillige, eller kan du tenke deg å bli det - da er du hjertelig velkommen til oss!

Bærum Turlag har 12 000 medlemmer og et omfattende tilbud innen friluftsliv for alle aldre og aktivitetsnivåer. Aktiviteten er økende og vi trenger deg for å videreutvikle våre tilbud. 

Gjennom en partnerskapsavtale med Bærum kommune ønsker vi å bidra til god folkehelse i kommunen vår. Aktiviteten i Bærum Turlag er bygget på frivillig innsats og derfor vil vi feire våre frivillige. 

Kom og bli med i et meningsfylt arbeidsfellesskap og møt oss på Sæteren Gård 25. juni fra kl 1800.

På Sæteren Gård er det god plass, men for å kunne overholde koronarestriksjonene, må vi begrense deltakelsen til 50 personer. Derfor trenger vi din påmelding.

 

VIKTIG OM PÅMELDING

Alle turer krever nå påmelding som en del av våre smitteverntiltak. Bruk påmeldingsfunksjonen via den røde "knappen". Det er flere trinn i påmeldingen der du må trykke på "gå videre" for å bekrefte de opplysninger du legger inn. For å registrere din påmelding er det viktig at du fullføre alle trinn i påmeldingen helt til du får en bekreftelse på epost. Dersom du ikke får en epost med bekreftet påmelding, må du kontakte turleder snarest!

Program

Mat, drikke og hyggelig selskap 
Orientering om arbeidsgrupper der du kan bidra
Quiz
 

Bærum Turlags aktiviteter følger Corona-regler

Bærum Turlag følger smittevernplan for aktiviteter som DNT har utarbeidet i samråd med myndighetene. Målet er at alle turer og aktiviteter skal være trygge, og at deltakere og turledere skal få god informasjon i forkant. Sentrale deler av denne planen er:

Du må være frisk: Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltar er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene

Hygiene og avstand: Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltagerne må holde minst en meter avstand til hverandre.

Krav om påmelding: I vår og sommer er det viktig at vi har kontroll på hvor mange vi har med på turer og aktiviteter, derfor har vi innført krav om påmelding.

 

Maksimalt antall deltagere: Det er satt et maksimalt antall på 50 deltakere på arrangementet. 

 

Transport: I den grad det trengs biltransport skal hver enkelt person/husstand benytte egen bil og vi oppfordrer ikke til samkjøring. Deltakerne oppfordres til å benytte alternativer til kollektiv transport.

Dersom DNT og myndighetene endrer sine anbefalinger, kommer naturligvis Bærum Turlag til å følge etter.

Se forøvrig: DNTs regler mot Corona-smitte

Feiring av frivillige i Bærum Turlag

Er du en av våre frivillige, eller kan du tenke deg å bli det - da er du hjertelig velkommen til oss! Bærum Turlag har 12 000 medlemmer og et ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • John Hvidsten