Halloweenfeiring i skogen

Fellestur

Dato
31. oktober 2020 kl. 17:30
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, , Halloween, Grøssoggru
Arrangører
Bærum Turlag, Barnas Turlag Bærum , Barnas Turlag Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Turkode
Barnas Turlag Bærum
Dette arrangementet er over!

FOR AT VI KAN GJENNOMFØRE HALLOWEEN I SKOGEN ER DET VIKTIG AT ALLE HJELPER MED Å OVERHOLDE SMITTEVERN:

- PÅMELDING FOR ALLE - OVERHOLD START-TIDSPUNKT

- IKKE KOM OM DU HAR SYMPTOMER

- HOLD AVSTAND TIL ANDRE FAMILIER OG BEGRENS ANTALL NÆRKONTAKTER

 

Tør du gå inn i skogen denne kvelden? I mørket suser vinden i trærne - kanskje ser du skumle skygger? Bli med på en annerledes Halloween med opplevelsesløype i skogen!

 

Vi legger ut opplevelsesløype i skogen ved Burudvann. Dere følger ruten på egen hånd og sørger for passe avstand til andre turgåere. Den første delen følger grusveien med natursti. Denne delen kan trilles og egner seg bra for små barn. Ved slutt på naturstien har dere tre muligheter:

  • Samme vei retur (anbefales for de som triller)
  • Litt uhyggelig opplevelsesløype tilbake til p-plassen (rundtur på i alt 1.2 km)
  • Enda litt mer uhyggelig ekstra runde (rundtur på i alt 1.8km)

Passer best for: De som tør! Men ta med en voksen som ikke er skvetten.
Start: P-plass ved Burudvann. Starttider hvert kvarter fra kl. 17:30-19:30 (se under alternative datoer i menuen til høyre). Alle må meldes på (både barn og voksne). Om dere ikke er klar til oppsatt tidspunkt kan dere bli bedt om å vente til det er ledig plass.

Medbring: Lykte og kanskje noe godt å spise i sekken. Hva med å prøve noe av følgende (sett in lenker):

Konkurranse: Kanskje finner dere Turbo som har gjemt seg på ruten? Tell hvor mange og send en epost til turbo.baerum.turlag@gmail.com senest søndag. Vi trekker lodd om Turboene og kontakter vinnerne etterpå. Premiene kan hentes på et vilkårlig Barnas Turlag i Bærum arrangement i løpet av de neste 6 måneder.

Bærum Turlags aktiviteter følger korona-regler: Bærum Turlag følger smittevernplan for aktiviteter som DNT har utarbeidet i samråd med myndighetene og løpende oppdaterer. Målet er at alle turer og aktiviteter skal være trygge, og at deltakere og turledere skal få god informasjon i forkant. Sentrale deler av denne planen er:

Begrenset deltakelse: Det er ingen anledning til deltakelse for personer som er smittet av korora, er i karantene/hjemmeisolering, eller som har molde symptomer på luftveisinfeksjon herunder feber, sår hals, rennende nese, hoste, tungpustethet, hodepine eller nedsatt allmentilstand (NB, mange personer er plaget med allergi og vil ha noen av de samme symptomene. Dette må avklares før deltakelse er aktuell). Alle må følge retningslinjer fra arrangør eller forlate arrangementet.

Krav om påmelding: I vår og sommer er det viktig at vi har kontroll på hvor mange vi har med på turer og aktiviteter, derfor har vi innført krav om påmelding. Dette fortsetter sannsynligvis utover høsten.

Transport: I den grad det trengs biltransport skal hver enkelt person/husstand benytte egen bil og vi oppfordrer ikke til samkjøring. Deltakerne oppfordres til å benytte alternativer til kollektiv transport.

Dersom DNT og myndighetene endrer sine anbefalinger, kommer naturligvis Bærum Turlag til å følge etter.

Se forøvrig: DNTs regler mot korona-smitte

Halloweenfeiring i skogen

FOR AT VI KAN GJENNOMFØRE HALLOWEEN I SKOGEN ER DET VIKTIG AT ALLE HJELPER MED Å OVERHOLDE SMITTEVERN: - PÅMELDING FOR ALLE - OVERHOLD START-TIDSPUNKT - IKKE KOM OM DU ...