Hjelp Turbo med å skape julestemning!

Fellestur

Fra dato
29. november 2020 kl. 08:00
Til dato
24. desember 2020
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Førjul
Arrangører
Bærum Turlag, Barnas Turlag Bærum , Barnas Turlag Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Turkode
Barnas Turlag Bærum
Dette arrangementet er over!

Turbo er litt lei seg at han ikke kan invitere til julegranntenning på Nedre Gupu i år. Men kanskje dere kjenner noen barn som kan hjelpe han med å pynte juletreet likevel?

Turbo ønsker seg at flest mulig barn lager julestjerner i naturmaterialer og henger de opp på treet på Nedre Gupu. Her er inspirasjon til julestjernermosse-dyr her eller fugle-mat-pepper-kaker. Til gjengæld har han lyst til å vise frem en alternativ rute opp til Nedre Gupu så han setter opp en natursti fra p-plassen ved Vestmarksetra/Franskleiv som dere kan følge (ca. 1.2 km sti). Naturstien henger ute frem til jul.

Pakk thermosen med varm kakao eller gløgg, eller hvad med eplebiter som kan griller over bål og drysses med kanel? Det er selvfølgelig også mulig å ta en overnattingstur i gapahukene (medbring vann, da kranen er vinterstengt) men husk smittevern og passe avstand til hverandre.

Hjelp Turbo med å skape julestemning!

Turbo er litt lei seg at han ikke kan invitere til julegranntenning på Nedre Gupu i år. Men kanskje dere kjenner noen barn som kan hjelpe han med å pynte ...