Workout på Kolsåstoppen

Fellestur

Dato
27. mai kl. 17:30 - 19:45
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bærumsmarka, Utendørstrening
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Toppptur til Kolsåstoppen med innslag av workout på ulike utsiktspunkter.

Litt annerledes tur med god trening :) Topptur, workout med utsikt & mindfulness!

Vi møtes ved Heggelia, parken nederst i Toppåsveien (like ved T-bane brua), og følger stien opp Dælibekken hvor vi kommer inn på stien opp til Søndre Kolsåstopp, som ligger på 342 moh med flott utsikt.

Vi går i jevn godt tempo (løper ikke) opp til Søndre Kolsåstopp. På toppen går vi til et platå hvor vi har flott utsikt og starter workout med enkle workoutøvelser. Type knebøy, spensthopp, planke og situps med repitisjoner.

Herifra går vi ned til Setertjern og repiterer de samme workout øvelsene. Før vi går videre til Gråmagan. Gråmagan er nok en flott utsiktspunkt. Her avslutter vi med siste workoutøvelser før vi avslutter med uttøyingsøvelser/mindfulness guidet av turleder. Vi nyter utsikten med en liten drikke-/spisepause før vi går tilbake via KIF-hytta og ned til Toppåsveien hvor vi startet.

Det er flere utsiktspunkter underveis med fantastisk panoramautsikt utover Oslo, Bærum og Oslofjorden. Turen går i kupert terreng med bratt opp/nedstigning. Noe steinur. Godt fottøy anbefales. 

Terreng og lengde: Turen er på ca. 6 km i kupert terreng. 280 m opp-/nedstigning. Anslått tid er ca. 2 timer + pause.

Ta med: Drikkeflaske/energipåfyll, gode joggesko/tursko og (gjerne gortex) et lite sitteunderlag til å sitte på til enkelte workout øvelser.

Start: "Parken" nederst i Toppåsveien kl. 17.30

Kollektiv:  Buss 753 fra Sandvika kl. 17.12, til Toppåsveien kl. 17.18, eller T-bane fra Bekkestua kl. 16.59, til Hauger kl. 17.14 (sjekk rutetider).

Annet: Gi beskjed til turleder om relevant informasjon i forhold til spesielle helseforhold. Det passer ikke å ha med hund på dette arrangementet.

Turleder: Kaisa Hafredal, kaisahafredal@online.no tlf. 957 94 385.

NB! Begrenset plasser! Meld deg på! Gi beskjed til turleder hvis du må melde avbud, slik at andre kan komme med.

 

Les Bærum Turlags smittevernregler

 

Workout på Kolsåstoppen

Toppptur til Kolsåstoppen med innslag av workout på ulike utsiktspunkter. Litt annerledes tur med god trening :) Topptur, workout med utsikt & mindfulness! Vi møtes ved Heggelia, parken nederst i Toppåsveien ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Kaisa Hafredal