Aktiv i 100 - Østernvann

Fellestur

Dato
17. juni kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktiv-I-100
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

En ny Aktiv i 100 gruppe ble startet opp torsdag 6. mai  2021 med oppmøte på P-plassen  ved Østernvannsvingen.

Aktuelle turer til Abborvann, Tjæregrashøgda, Brunkollen/Haslumseter kapell, Høgåsen, tur rundt Bogstadvannet og rundtur om Lund, Sæteren Gård, Haga og Nedre- og Øvre Rettersted (krigsminne).

Siste torsdag i måneden legges det opp til en tur som enten er litt lengre eller har månedens  tema eller aktivitet. Av aktuelle temaer og aktiviteter er: Kart og kompass, spiselige planter i naturen, båltenning og mat på bål (når det er lov med bål), sopp og bær, lokal historie og krigshistorie. Vi håper på innspill og medvirkning fra turdeltagerne

Oppmøte: Vi møtes hver torsdag kl. 11:00 på P-plassen  ved Østernvannsvingen til en sprek tur på mellom 8 og 15 km avhengig av vær og terreng. Det legges opp til at turene vil ta fra 3 - 4 timer med innlagt lunsj stopp i det fri. Det vil si at turen avsluttes mellom kl. 14 og 15 på samme sted som vi startet.

Det kan også tenkes at et par av turene det neste året vil starte i Sørkedalen, men da vil det bli gitt beskjed om dette i god tid. Turene vil bli annonsert på Bærum Turlags nettside og på Aktiv i 100 sin egen Facebook gruppe.

Vinteren 2022 er det foreslått at noen av turene er på ski og kanskje til og med en trugetur for de som ønsker det.

Smittevernregler: Så lenge man har en Corona situasjon må alle deltagere melde seg på skriftlig med navn og telefonnummer til Erik før turen eller til turleder senest ved fremmøte. Se Bærum Turlags smittevernregler

Transport: De som ikke kan benytte bil til startstedet kan ta buss nr. 230 Ila med avgang fra  Bekkestua 10:17 og ankomst Jøssingveien 10:40. Derfra er det 10 min å gå til Østernvannsvingen.

Ansvarlig koordinator og turleder for Aktiv i 100 Østernvann er Erik B Wiken. I tillegg stiller Svein Arne Lilleløkken som turleder. Vi trenger imidlertid flere turledere og turlederassistenter, gjerne 3-4 som kan bistå med gjennomføringen av dette nye Aktiv i 100 tilbudet.

Interesserte kan melde seg til Erik på epost: erikbwiken@gmail.com  eller telefon: 99210229.

Aktiv i 100 - Østernvann

En ny Aktiv i 100 gruppe ble startet opp torsdag 6. mai  2021 med oppmøte på P-plassen  ved Østernvannsvingen. Aktuelle turer til Abborvann, Tjæregrashøgda, Brunkollen/Haslumseter kapell, Høgåsen, tur rundt Bogstadvannet og rundtur om ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Erik B. Wiken