Aktiv i 100 - ekstra lett, Sandvika

Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Bli med på en hyggelig tur i Sandvika-området!

Oppmøte: Vi møtes ved Røde Kors-huset, Elias Smiths vei 1, 10-15 minutter før klokka 11. Klokka 11 begynner vi å gå.

Om turene: Turene er åpne for alle og gratis. Turmålene veksler fra gang til gang. Vi går i allslags vær, oftest rundturer på 3-5 km og bruker 1,5 til 2 timer. På turene har vi 2-3 turledere.

Høsten 2021 legger vi opp til å ha Månedens tur første onsdag hver måned. Det blir 1. september, 6. oktober, 3. november og 1. desember. Da forflytter vi oss til et annet sted enn Sandvika sentrum. Men fremmøtestedet er alltid det samme.

Er du usikker på om du er sprek nok? Sandvika-turene passer for alle som uten hjelpemidler kan gå en avstand på 3 km i løpet av en drøy time. For mange er dette en grei start, hvis man er i tvil om formen eller ikke har erfaring med å gå tur. 

Ta med: Terrenget rundt Sandvika er bratt enkelte steder og det trengs solide sko eller støvler – og i vintersesongen brodder og ekstra tøy i sekken. Gå-staver kan brukes. Ta gjerne med litt mat og drikke for utendørs pause.

Påmelding: Du kan melde deg på direkte til turleder 10-15 minutter før start.

Turledere:

Kristin Fjellestad t: 47023522

Sidsel Graff-Iversen t: 41662683

Simin May t: 99892938

Britt Hveem t: 99521390

Fozia Rafiq t: 41661058

Smittevern: DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Ta med egen håndsprit og bruk gjerne munnbind dersom du ikke er vaksinert. 
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre.Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få med flere folk ut på tur. Turene er enkle, gratis og går i nærheten av der folk bor. Det er flere nærturgrupper i regi av DNT Oslo og Omegn. Her finner du oversikt over alle gruppeneMaksimalt antall deltagere: Inntil videre er det maksimalt 30 personer pr gruppe, inkludert turledere.

 

 

 

Aktiv i 100 - ekstra lett, Sandvika

Bli med på en hyggelig tur i Sandvika-området! Oppmøte: Vi møtes ved Røde Kors-huset, Elias Smiths vei 1, 10-15 minutter før klokka 11. Klokka 11 begynner vi å gå. Om turene: ...