Aktiv i 100 - ekstra lett, Sandvika

Fellestur

Dato
27. oktober kl. 11:00
Alternative datoer
Vis 3 andre datoer
8. desember 2021
15. desember 2021
22. desember 2021
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktiv I 100
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Bli med på en hyggelig tur i Sandvika-området!

Oppmøte: Vi møtes ved Røde Kors-huset, Elias Smiths vei 1, klokka 10.50. Klokka 11 begynner vi å gå.

Om turene: Turene er åpne for alle og gratis. Turmålene veksler fra gang til gang. Vi går i allslags vær, oftest rundturer på ca 3-4 km og bruker ca halvannen time. Vi avslutter med en hyggelig, gratis lunsj hos Røde Kors. På turene har vi 2 turledere.

Høsten 2021 legger vi opp til å ha Månedens tur første onsdag hver måned. Det blir 1. september, 6. oktober, 3. november og 1. desember. Da forflytter vi oss til et annet sted enn Sandvika sentrum, går litt lengre enn vanlig (opptil 5 km) og har utendørs pause. Solid fottøy/støvler er ekstra viktig på disse turene. Ta med ekstra klær for utendørs matpause.  Fremmøtestedet for tur er alltid det samme.

Er du usikker på om du er sprek nok? Sandvika-turene passer for alle som uten hjelpemidler kan gå en avstand på 3 km i løpet av en drøy time. For mange er dette en grei start, hvis man er i tvil om formen eller ikke har erfaring med å gå tur. 

Ta med: Terrenget rundt Sandvika er bratt enkelte steder og det trengs solide sko eller støvler. Nå i vintersesongen kan det være glatt! Det trengs enten støvler med metallknaster eller løse brodder å sette på støvlene. Ta alltid med noe ekstra tøy i sekken. Gå-staver kan brukes. 

Det trengs ikke påmelding, bare møt opp litt før kl 11.

Turledere:

Kristin Fjellestad t: 47023522

Sidsel Graff-Iversen t: 41662683

Simin May t: 99892938

Britt Hveem t: 99521390

Fozia Rafiq t: 41661058

Smittevern: DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Ta med egen håndsprit og bruk gjerne munnbind dersom du ikke er vaksinert. 
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene.

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få med flere folk ut på tur. Turene er enkle, gratis og går i nærheten av der folk bor. Det er flere nærturgrupper i regi av DNT Oslo og Omegn. Her finner du oversikt over alle gruppene

 

 

 

Aktiv i 100 - ekstra lett, Sandvika

Bli med på en hyggelig tur i Sandvika-området! Oppmøte: Vi møtes ved Røde Kors-huset, Elias Smiths vei 1, klokka 10.50. Klokka 11 begynner vi å gå. Om turene: Turene er ...