Aktiv i 100 - Steinsskogen

Fellestur

Dato
20. august kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, 100, Aktiv, Aktivi100bærum
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Bli med på en hyggelig tur på stier og turveier i Bærumsmarka.

Turene går hver fredag klokken 11.00, med langtur siste fredag i måneden som kalles "Månedens tur". Vi går på stier og skogsveier i området og turene varer 2 - 3 timer.

Vi raster som regel ute, men ved veldig dårlig vær har vi mulighet til å gå inn steder. Ha gjerne alltid med litt mynter i sekken.  

Ta også gjerne med deg en venn. Det er plass til alle på tur. Men husk at dette er turer for normalt spreke. Terrenget rundt Steinsskogen er bratt mange steder. Vi går som regel på sti og ofte i ulendt terreng. Sko og klær etter vær og ha alltid med en liten sekk.

Er du usikker på om du er sprek nok? En liten regel er at dersom du kan gå 3 km på 60 minutter med lett dagstursekk, så kan du være med oss på tur. På Aktiv i 100 har vi som regel 3 turledere. Dermed vil aldri noen bli gått fra eller måtte gå alene.

Siste fredag i måneden arrangerer vi Månedens tur. Disse turene har samme oppmøtested, men vi går lenger. De ordinære turene planlegger vi fra gang til gang, avhengig av vær og føre.

Oppmøte: På øvre parkeringsplass på Steinsskogen Gravlund.

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få med flere folk ut på tur. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Det er flere nærturgrupper i regi av DNT Oslo og Omegn. Her finner du oversikt over alle gruppene.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i Bærum Turlag

Under dagens smittevernregler vil Bærum Turlag bare gjennomføre de turer og aktiviteter som foregår innenfor egen kommune. Våre turer og aktiviteter vil bare være åpne for innbyggerne i Bærum kommune. Dette gjelder for alle turer/aktiviteter som er beskrevet på vår nettside og/eller FB, selv om det ikke er presisert for den enkelte tur/aktivitet. Vi vil legge ut ny informasjon når denne begrensningen opphører.

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst to meter avstand til hverandre.

Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Krav om påmelding: Det er viktig at vi har kontroll på hvem og hvor mange vi har med på turer og aktiviteter, derfor har vi innført krav om registrering av deltakelse. Ta kontakt med turleder Marit Torblå Karlsen på marit.torblaa.karlsen@gmail.com eller mobil: 958 61 451

Turene er det viktig at vi holder avstand til hverandre. Selv om rekken blir lang vil turlederne holde kontakt med alle deltagerne. I spisepausene spiser alle egen mat. Raushet og ønske om å dele godsaker med andre får vi vente med til Koronaen er over.

Dersom DNT og myndighetene endrer sine anbefalinger, kommer naturligvis Bærum Turlag til å følge etter.

Se forøvrig våre smitteverntiltak

Turlederene er:
Marit Karlsen - telefon: 958 61 451
Ragne Elisabeth Hansen - 907 53 248
Kari Fonnes - 993 24 885
Astri Rogstad -482 69 495
Halvor Bache-Wiig - 992 77 236
Erik B. Wiken 99210229
Reserve turledere:
Sidsel Graff-Iversen - 416 62 683
Sissel Myhra - 908 32 992

På sikt ønsker vi å starte flere tilsvarende grupper andre steder i Bærum. Ta kontakt hvis du ønsker å være turleder så starter vi opp grupper straks det er nok turleder på plass.

Velkommen på hyggelige nærturer i Bærum for de som er hjemme på dagtid på fredager.

Aktiv i 100 - Steinsskogen

Bli med på en hyggelig tur på stier og turveier i Bærumsmarka. Turene går hver fredag klokken 11.00, med langtur siste fredag i måneden som kalles "Månedens tur". Vi går ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Marit Torblå Karlsen