Natt i Naturen på Sæteren Gård

Arrangement

Fra dato
4. september 2021 kl. 17:00
Til dato
5. september 2021
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Komdegut2021, Nattinaturen
Arrangører
Bærum Turlag, Barnas Turlag Bærum , Barnas Turlag Oslo og Omegn , DNT Oslo og Omegn , Sæteren Gård
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Barnas Turlag Bærum
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag i Bærum inviterer til familiecamp på Sæteren Gård.
Vi har booket den nederste bålplassen på Sæteren Gård. Den som er på gresssletta. Ta med eget telt/lavvo/hengekøye eller gi beskjed ved påmelding om du ønsker å låne lavvo (dere må selv sette opp/ta ned). 

Vi serverer pølser og pinnebrød fra ca. kl. 17:30, men siden vi ikke vet hvor mange som kommer så må dere ha med egen mat også. Ta med kniv til å spikke egen pinnebrødpinne.

På Sæteren er det klatrepark og andre aktiviteter. Det er ca. 2 km inn til Sæteren fra Øverland. Veien er fin for de med vogn og sykkel, men stien er morsommere for små barneføtter. 

Oppmøte: Dere går selv inn og kan komme akkurat når dere vil. Bålplassen har vi booket fra kl. 16.00. Bærum Turlag har bålet klart fra kl. 17.00, men det er bare å starte å fyre hvis noen er der tidligere og man ønsker fyr på bålet.

Påmelding: Av smittevernshensyn må man meldes på, men det er gratis å delta. Dere må ha med alt alt dere trenger selv til overnattingen.

Turledere: Det vil være et par Turbofamilier med røde jakker/vester i campen. Spør de om det er noe du lurer på.

Dette er del av DNT sin «natt i naturen» og starten på friluftslivets uke. 

Natt i Naturen på Sæteren Gård

Barnas Turlag i Bærum inviterer til familiecamp på Sæteren Gård. Vi har booket den nederste bålplassen på Sæteren Gård. Den som er på gresssletta. Ta med eget telt/lavvo/hengekøye eller gi beskjed ved påmelding om ...