Førjulskonsert med Gutta på skauen

Dette arrangementet er over!

 

I henhold til de gjeldende smittevernbestemmelsene og anbefalingene er disse konsertene dessverre AVLYST.

 

Vi kan love god stemning, finstemt sang og lun humor når vi igjen har gleden av å invitere til førjulskonsert med "Gutta på skauen" på Sæteren Gård 15. og 16. desember. I tillegg til god underholdning vil det bli servert rømmegrøt og spekemat inkludert i billettprisen. Drikke kan kjøpes og kanskje frister det med en kake til kaffen.

Påmelding gjøres ved å fylle inn påmeldingsskjemaet. Betalingen vil skje på Sæteren Gård på konsertdagen. Pris kr 435,- pr person.

Ved bestilling av billetter til flere personer kan dette ordnes på to måter:
1. Hver og en deltager melder på seg, og evt sine nærmeste, og skriver i kommentarfeltet hvilken gruppe man tilhører. Vi ordner med bordplassering. Ved å gjøre det på denne måten er hver og en deltager selv ansvarlig for sitt kjøp, og evt betaling ved manglende oppmøte eller betaling på konsertdagen.
2. En person i gruppa legger inn en bestilling med alle opplysninger og legger til det antall personer (navn) man ønsker. Personene kan legges inn med samme personopplysninger som hovedbestiller. Hovedbestiller er da ansvalig for hele gruppa ved evt sykdom o.l. 

Vi ordner med bordplassering og det er derfor viktig å angi evt ønsker i påmeldingsskjemaet.

Påmeldingen er bindende og ubetalte billetter vil bli fakturert i etterkant av konserten.

Kontaktinformasjon: