#AskerOnsdag - Hundekjøring Bergvang

Fellestur

Dato
16. mars kl. 18:00 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Jakt, Skyting, Bareforungdom, Sosialt
Arrangører
DNT Asker Turlag, Bærum Turlag , DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Turkode
#AskerOnsdag
Dette arrangementet er over!

NB! Knut fra NJFF har skadet benet og går med gips, så vi må usette skyting til sommeren. Kommer et alternativt oppelgg for onsdag 16. mars snart :-) 

NB: Siden vi må utsette skyting i simulator siden instruktøren forhhindret fra å komme kjører vi hundekjøring på Bergvang. Oppmøte kl. 18.00 ved Bergvang besøksgård. Hundekjøring og litt mat i lavvoen etterpå. 
Vi får besøk av Knut fra Norges Jeger og fiskerforbund som tar med en skytesimulator, og instruerer i sikkerhet med jaktvåpen. Du får trene i skutesimulatoren i DNT sine lokaler i Borgenvien 100. 

NB: Dette er en opplæring til AskerOnsdag 30. mars, da vi skal på skytebanen på Solli og få teste ordentlig våpen i regi av Norges Jeger og Fiskeforbund. De som skal være med den 30. mars, MÅ ha gått gjennom opplæring med simulator den 16. mars.
Det er også et krav at alle under 18 år må han en erklæring fra foreldrene at de kan håndtere våpen. Denne blir tilsendt på mail.

Tid: kl 18.00 - 20.30

Sted:  Borgenvien 100

Pris: Gratis

Sees!

 

Hva er #AskerOnsdag?

Er du mellom 13 og 19 år? Liker å være i aktivitet og har lyst til å være med på å utforske Asker både høyt og lavt?

Annenhver onsdag i oddetallsuker gjennom hele året, foruten skoleferier, arrangerer vi #AskerOnsdag. Mat på bål, topptur, spillkvelder, klatring, padling, foredrag, fiksekvelder, trugetur, hodelyktvandring, hengekøyeovernatting, samhold og gode friluftsopplevelser. 

Tilbudet er for deg som liker tanken på å teste ut aktiviteter sammen med andre -helt uavhengig om du har prøvd fra før eller ei. 

Tilbudet er i all hovedsak gratis og uten påmelding. De gangene vi har påmelding og påmeldingsavgift, opplyses dette spesifikt om under aktiviteten på hjemmesiden. Du trenger ikke være medlem av DNT for å delta på #AskerOnsdag.

Det er våre stødige og herlige ungdomsledere som er ledere på disse turene. De har aktivitetsledererfaring i DNT-regi, og er klare for å bidra til å skape latter, glede mestring og gode friluftsopplevelser disse onsdagene!

Hold dere oppdatert på program og oppmøtested på www.dntoslo.no/asker

Tilbudet gjennomføres med midler fra Gjensidigestiftelsen og Politidirektoratet

Sees!

#AskerOnsdag - Hundekjøring Bergvang

NB! Knut fra NJFF har skadet benet og går med gips, så vi må usette skyting til sommeren. Kommer et alternativt oppelgg for onsdag 16. mars snart :-)  NB: Siden ...

Kontaktinformasjon: