Aktiv i 100 - Torsdager fra Østernvann, Vestmarksetra og andre steder i Bærum

Fellestur

Dato
20. januar kl. 11:00 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktivi100bærum
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over!

Bli med på en hyggelig tur på stier og turveier i Bærumsmarka, Vestmarka og andre steder i Bærum


Torsdag 20. januar går turen fra Tanum Kirke og er en rundtur på Tanumplatået

Oppmøte:  På P-Plassen ved Tanum Kirke
Avgang kl 11:00.
Turleder: Bent Enoksen

Ta gjerne med deg en venn. Det er plass til alle på tur. Men husk at dette er turer for de som er normalt spreke. Terrenget vi går i kan være bratt enkete steder. Vi går som regel på stier, også umerketede og ofte i ulent terreng. Sko og klær etter vær er viktig, og ha alltid med en liten sekk. Vi anbefaler bruk av brodder i vintersesongen.

Om turene: Turene går hver torsdag klokken 11.00, med månedens tur siste torsdag i måneden. Vi går på kjststier og skogsstier og veier i Bærum, Bærumsmarka og Vestmarka og turene varer 3-4 timer. Vi tar lunsj rasten ute i all slags vær.

Turene er åpne for alle og gratis. Turmålene veksler fra gang til gang. Vi går i all slags vær, ofte rundturer på 8-13 km og bruker 3-4 timer.

Er du usikker på om du er sprek nok? En liten regel er at dersom du kan gå 3 - 4 km på 60 minuitter med lett dagstursekk, så kan du være med oss på tur. På Aktiv i 100 er vi som regel 2-3 turledere. Dermed vil aldri noen bli gått fra eller måtte gå alene.

Oppmøte: Det vil variere noe fra uke til uke. Våren vil  turene gå fra P-plassen i Østernvannsvingen, Burudvann P-plass,  Vestmarksetra P-plass og flere andre steder. De fleste steder har god parkering og mulighet for bruk av kollektivtransport et stykke på veien. Trenger du transport kan du melde fra til turleder.

Informasjon om den enkelte tur vil bli lagt ut på  Facebook sidene "Aktiv i 100 med Bærum Turlag, DNT" og "Bærum Turlag - Markaturer for voksne"

Påmelding: Sendes turleder på SMS før turen eller meld deg på direkte til turleder 10-15 min før start..

Turledere:
Erik B. Wiken T: 992 10 229

Svein Arne Lilleløkken T: 950 40 774

Bent Enoksen  T: 913 92 772

Smittevern: DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetenes råd om smittevern. Vi tar hensyn til hygiene og størrelsen på grupper ihenhold til gjeldende anbefalinger. Ta gjerne med egen håndsprit, og munnbind hvis behov.
Deltagelse på våre turer forutsetter at du er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltagere må holdeminst en meteres avstand til hverandre. Turleder  har rett til å vise bort deltagere som ikke overholder dette.

Maksimalt antall deltagere: Inntil videre er det maksimalt 20 personer pr. gruppe, inkludert turledere