Bæretur med bæremeis, -sjal eller -sele - Vestmarka

Fellestur

Dato
12. juni 2019 kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barnasturlag, Bæremeistur, Meisetur
Arrangører
Bærum Turlag, Barnas Turlag Bærum , Barnas Turlag Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Turkode
Barnas Turlag i Bærum
Dette arrangementet er over!

Bli med på tur med barn i bæremeis/-sjal eller sele. Oppmøte på P-plassen ved Franskleiv/Vestmarksetra. Vi går en runde på ca. 5km av blåmerket sti innen vi tar lunsj på Furuholmen. Derfra bare 1km tilbake til parkeringen på vei. Ev. vi går en litt lengre på sti. Se Ruteforslag her, men mulig turlederene velger en annen rute :-)

Opplev friheten ved å bære barnet ditt i naturen. Vi går på blåmerkede stier som ikke egner seg for vogn, men bra med sjal/beresele/meis. Meiseturene er introduksjonsturer der vi går et tempo som passer alle og tar nødvendige stopp underveis. Om ikke annet er angitt tar turene vanligvis ca. 1t hver vei samt 1t til pause. Noen liker å ha med vandrestaver for ekstra balanse og på vinteren er det lurt med piggsko/brodder. Om du lurer på noe, trenger tips om utstyr eller kanskje gjerne vil låne noe, da er det bare å ta kontakt med turleder.

Oppmøte: Kl. 10.30 på P-plassen Franskleiv/Vestmarksetra 

Les mere om bæreturene under Bærum Turlags trilleturtilbud.

Kategori: Nærtur, Trilletur

Bæretur med bæremeis, -sjal eller -sele - Vestmarka

Bli med på tur med barn i bæremeis/-sjal eller sele. Oppmøte på P-plassen ved Franskleiv/Vestmarksetra. Vi går en runde på ca. 5km av blåmerket sti innen vi tar lunsj på Furuholmen. ...

Kontaktinformasjon:

  • Audun og Gaute
  • Tlf. 90084972 / 94252184