Bæretur (bæremeis, bæresjal, bæresele) - Brunkollen fra Skytterkollen

Fellestur

Dato
24. april 2019 kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur, Barnasturlag, Bæremeistur, Meisetur
Arrangører
Bærum Turlag, Barnas Turlag Oslo og Omegn , DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Barnas Turlag i Bærum
Dette arrangementet er over!

Bli med på tur med barn i bæremeis/-sjal eller sele. Vi går fra P-plassen ved Løvenskioldbanen via Skutehøgda til Brunkollen. Her er det mulig å gå inn i selvbetjeningsstabburet men husk mat og drikke til store og små. Deretter retur samme vei eller kanskje via Muren og Lund hvis været er ekstra fint. Ruteforslag her.

Opplev friheten ved å bære barnett ditt i naturen. Vi går på blåmerkede stier som ikke egner seg for vogn, men bra med sjal/beresele/meis. Meiseturene er introduksjonsturer der vi går et tempo som passer alle og tar de nødvendige stopp underveis. Om ikke annet er angitt tar turene vanligvis ca. 1t hver vei samt 1t til pause. Noen liker å ha med vandrestaver for ekstra balanse og på vinteren er det lurt med piggsko/brodder. Om du lurer på noe, trenger tips om utstyr eller kanskje gjerne vil låne noe, da er det bare å ta kontakt med turleder.

Oppmøte: Kl. 10:30 på P-plassen ved Løvenskioldbanen/Skytterkollen

Les mer om meiseturene under Bærum Turlags trilleturtilbud.
 
Kategori: Nærtur, Trilletur

Bæretur (bæremeis, bæresjal, bæresele) - Brunkollen fra Skytterkollen

Bli med på tur med barn i bæremeis/-sjal eller sele. Vi går fra P-plassen ved Løvenskioldbanen via Skutehøgda til Brunkollen. Her er det mulig å gå inn i selvbetjeningsstabburet men husk mat og ...

Kontaktinformasjon:

  • Turledere: Kristian/Audun