Bæretur (bæremeis, bæresjal baresele) - Kolsås Nordtopp

Fellestur

Dato
21. august 2019 kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur, Barnasturlag, Bæremeistur, Meisetur
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Barnas Turlag Bærum
Dette arrangementet er over!

Bli med på tur med barn i bæremeis/-sjal eller sele. Oppmøte på P-plassen ved Steinskogen (over for Stein Gård). Vi følger den blåmerkede ruta opp. Enkelte steder er stien bratt, men det går bra. Det kan være en hjelp med vandrestaver for ekstra balanse. Vi spiser medbrakt lunsj på toppen og nyter utsikten over Oslo og Bærumsmarka innen vi følger samme rute ned igjen.

Opplev friheten ved å bære barnet ditt i naturen. Vi går på blåmerkede stier som ikke egner seg for vogn, men bra med sjal/beresele/meis. Meiseturene er introduksjonsturer der vi går et tempo som passer alle og tar nødvendige stopp underveis. Om ikke annet er angitt tar turene vanligvis ca. 1t hver vei samt 1t til pause. Noen liker å ha med vandrestaver for ekstra balanse og på vinteren er det lurt med piggsko/brodder. Om du lurer på noe, trenger tips om utstyr eller kanskje gjerne vil låne noe, da er det bare å ta kontakt med turleder.

Denne turen egner seg fint til å ta med større søskende som kan gå selv et par timer. 

Oppmøte: Kl. 10.30 på P-plassen ved Steinskogen (over for Stein Gård) 

Les mer om våre bæreturer under Bærum Turlags trilleturtilbud.

Kategori: Nærtur, Trilletur

Bæretur (bæremeis, bæresjal baresele) - Kolsås Nordtopp

Bli med på tur med barn i bæremeis/-sjal eller sele. Oppmøte på P-plassen ved Steinskogen (over for Stein Gård). Vi følger den blåmerkede ruta opp. Enkelte steder er stien bratt, men det ...

Kontaktinformasjon: