Bæretur (bæremeis, bæresele, bæresjal) - Hennie Onstad

Dette arrangementet er over!

NB! Turen 19.juni er flyttet til Hennie Onstad. Gå inn på linken for å komme inn på riktig tur.

Bli med på tur med barn i bæremeis/-sjal eller sele. Vi utforsker Fornebulandet og kyststien. Start fra P-plassen ved Fornebustranda hvorfra vi utforsker Fornebulandet og kyststien. Turen går i lett terreng og egner seg særlig bra for "nybegynnere" innenfor bæring. Vi spiser piknik på Storøyodden eller evt. på Fornebu S hvis været ikke indbyder til piknik. Husk mat og drikke til store og små. 

Opplev friheten ved å bære barnett dit i naturen. Vi går på blåmerkede stier som ikke egner seg for vogn, men bra med sjal/beresele/meis. Meiseturene er introduksjonsture der vi går et tempo som passer alle og tar de nødvendige stopp underveis. Om ikke annet er angivet tar turene vanligvis ca. 1t hver vei samt 1t til pause. Noen liker å ha med vandrestave for ekstra balanse og på vinteren er det lurt med piggsko/brodder. Om du lurer på noe, trenger tipp om utstyr eller kanskje gjerne vil låne noe, da er det bare å ta kontakt med turleder.

Oppmøte: Kl. 10:30 på P-plassen ved Fornebustranda

Les mere om meiseture under Bærum Turlags trilleturtilbud.

Kategori: Nærtur, trilletur

Bæretur (bæremeis, bæresele, bæresjal) - Hennie Onstad

NB! Turen 19.juni er flyttet til Hennie Onstad. Gå inn på linken for å komme inn på riktig tur. Bli med på tur med barn i bæremeis/-sjal eller sele. Vi ...

Kontaktinformasjon: