Natt i Naturen på Sæteren Gård

Fellestur

Fra dato
1. september 2018 kl. 17:00
Til dato
2. september 2018
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nattinaturen
Arrangører
Bærum Turlag, Barnas Turlag Bærum , Barnas Turlag Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Barnas Turlag Bærum
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag i Bærum inviterer til familiecamp på Sæteren Gård.
Vi har booket lavvoen på Sæteren Gård med tilhørende bålplass. Ønsker du plass i lavvo så send en epost til post@baerumturlag.no, så vet vi hvor mange lavvoer vi skal sette opp. Ta med eget telt/lavvo/hengekøye de som vil (har dere eget telt trenger vi ikke påmelding).

Vi serverer suppe og pinnebrød fra ca. kl. 18.00, men siden vi ikke vet hvor mange som kommer så må dere ha med egen mat også. Ta med kniv til å spikke egen pinnebrødpinne.

På Sæteren er det klatrepark og andre aktiviteter. Vi merker med natursti både langs veien og stien inn til Sæteren Gård fra Øverland p-plass. Veien er fin for de med vogn og sykkel, men stien er morsommere for små barneføtter. Det er ca. 2 km inn til Sæteren fra Øverland. Alle barn som deltar på natt i naturen får fin TURBO matboks. Søndag er det Kom deg ur-dagen på Sæteren dag slik at man også kan delta på det.

Oppmøte: Dere går selv inn og kan komme akkurat når dere vil. Campen ved lavvoen har vi booket fra kl. 16.00. Bærum Turlag har bålet klart fra kl. 17.00, men det er bare å starte å fyre hvis noen er der tidligere og man ønsker fyr på bålet.

Påmelding: Det er ingen påmelding og det er bare å møte opp, med mindre man ikke vil ha plass i lavvo. Dere må ha med alt alt dere trenger selv til overnattingen.

Turledere:  Runar og Ann Charlotte Valhheim.
                    Miriam og Sasha Bucko.

Dette er del av DNT sin «natt i naturen» og starten på friluftslivets uke. Søndag 2. september er det DNT sin nasjonale turdag «kom deg ut dagen» hvor det vil være et arrangement på nederste gressletta på Sæteren Gård. Kom deg ut-dagen starter 11.30. Dere trenger ikke rydde i campen før Kom deg ut-dagen er slutt, hvis dere ønsker å bli hele dagen.

 

Natt i Naturen på Sæteren Gård

Barnas Turlag i Bærum inviterer til familiecamp på Sæteren Gård. Vi har booket lavvoen på Sæteren Gård med tilhørende bålplass. Ønsker du plass i lavvo så send en epost til post@baerumturlag.no, ...

Kontaktinformasjon: