Ordførertur søndag fra Skytterkollen

Lisbeth Hammer Krog får pinnebrød av Tor-Herman Næss, nestleder i Bærum Turlag.
Lisbeth Hammer Krog får pinnebrød av Tor-Herman Næss, nestleder i Bærum Turlag. Foto: Ellen Næsje

Lisbeth Hammer Krog inviterer til ordførerens tur på søndag kl. 11.00 fra Skytterkollen. Hun går fra Skytterkollen sammen med DNT-turleder Peter de Besche og håper så mange som mulig - både små og store - slår følge med henne oppover bakkene mot Brunkollen. På Brunkollen feires Den store turdagen.

Lisbeth Hammer Krog synes Turlaget i Bærum er viktig og hun setter av tid på søndag for å gå på tur sammen med oss, før hun må haste videre på et annet arrangement i Oslo.
-"Friluftsliv er påfyll for kropp og sjel" sier vår hyggelige ordfører i et intervju i Bærum Turlags turprogram i 2017.
- "Jeg tror at søken etter stillhet og ro i vår praktfulle natur er verdier som bare blir viktigere og viktigere i årene som kommer. Avkobling, mosjon, hygge - gjerne rundt et bål er sosialt og gir samhold. I vår familie liker vi å samle tørr ved, og sette over "kaffelars"." sier hun.  

Hvis du tar turen fra Skytterkollen på søndag opp til Brunkollen så sørger Bærum Turlag for at det knitrer i tørr ved i bålpannene. Kaffen må du ta med selv eller kjøpe i kaffeen på Brunkollen, men Bærum Turlag byr på pinnebrød.

Møt opp på Skytterkollen kl. 11.00, så får du hyggelig ordførerfølge et stykke oppover bakkene - kanskje helt frem til Brunkollen.

Velkommen på tur med Bærum Turlag og ordfører Lisbeth Hammer Krog.


Ordfører Lisbeth Hammer Krog velger skilt med Brunkollen på. Kanskje det er hennes favoritt turmål? På søndag kan du slå følge med henne mot Brunkollen.
Ordfører Lisbeth Hammer Krog velger skilt med Brunkollen på. Kanskje det er hennes favoritt turmål? På søndag kan du slå følge med henne mot Brunkollen. Foto: Ellen Næsje

Skrevet av Ellen Kristine Næsje 22. september 2017