Ønsker du å annonsere i vårt turprogram i jubileumsåret 2018?

Bærum Turlag er et lokallag i Den Norske Turistforening (DNT Oslo og Omegn) og er en viktig organisasjon i Bærum når det gjelder å spre interesse for og kunnskap om det enkle friluftsliv. Bærum Turlag er i vekst og har i dag 11 000 medlemmer. Turprogrammet trykkes i et opplag på 10.000 eks. Nå selger vi annonser til Turprogrammet 2018. 

Har du en bedrift som ønsker å kjøpe annonse i vårt turprogram og samtidig støtte det gode arbeidet Bærum Turlag gjør for friluftslivet i Bærum har du sjansen nå. Bærum Turlag står for omlag 7000 dugnadstimer i året fordelt på stirydding, merking, hyttedugnad, turledelse, arbeid på aktivitetsdager, samt styre og komitearbeid. Vi merker og vedlikehoølder 300 km med sti og arrangerer mer enn 150 turer i året.

Turprogrammet vårt sendes til alle våre hovedmedlemmer i Bærum sammen med Fjell og Vidde i slutten av januar. Deretter spres programmet gjennom hele året i våre 5 postkasser på Fossum, Sæteren Gård, Brunkollen, Bærums Verk og Nedre Gupu. Man kan hente det på steder som Bull Ski og Kajakk i Sandvika og på Biblioteket på Bekkestua og vi deler det ut på store arrangementsdager som Kom deg ut-dagene, Den store turdagen, Sandvikadagene etc.

I tillegg ligger turprogrammet som pdf på våre hjemmeisder gjennom hele året.

Til neste år feirer DNT 150 år og det kommer til å bli ekstra mye fokus på vår virkosmhet lokalt og i fjellet.
Ved å kjøpe annonse hos er dette penger som kommer tilbake til medlemmene i form av aktivitet og gode friluftstilbud lokalt i Bærum. Spesielt gøy er dette i jubileumsåret 2018 da det kommer til å bli flere morsomme satsinger. Din bedrift får god synlighet blant våre medlemmer og andre friluftsinteresserte i Bærum. Dette er et turmagasin våre medlemmer (og andre) blar i og koser seg med i hele jubileumsåret 2018.

Annonsepriser:
Helside                      kr.       7.500,-
Halvside                    kr.       5.000,-
Rubrikkannonse      kr.       2.000,-

Vi må ha trykklar pdf innen utgangen ila. november.
Send epost til post@baerumturlag.no.




My godt frivillig arbeid i Bærum Turlag (DNT)
My godt frivillig arbeid i Bærum Turlag (DNT) Foto: Ellen Næsje

Skrevet av Ellen Kristine Næsje 2. november 2017