Lag din egen 3-retters middag i naturen ons. 23.mai

Foto: Marius Dalseng Sætre

Turen er avlyst grunnet bålforbudet!
Denne onsdagskvelden møtes vi ved Nedre Gupu og lager og nyter en god 3 retters middag. Deltakeren / turfølget lager sin egen mat på et medbrakt primus/stormkjøkken – og kan justere ingrediensene etter smak og behag. Maten nyter vi så sammen rundt et langbord, eller inne i lavoen hvis været ikke skulle spille på lag. Dette blir både en lærerik og sosial kveld!

Arrangementet krever påmelding, og det er begrenset antall plasser. Påmeldingen er ikke bindende før du også har Vippset kr. 125 til turleder (mob. 47252808). Påmelding gjøres her.

Oppmøte og avsluttningstidspunkt er på Nedre Gupu  Beregn god tid til å gå opp, enten på den blåmerkede stien – ca. 700 meter, eller gå / sykle veien rundt, forbi Furuholmen – ca 2 km. Vi starter presis.

Kollektiv: Buss 245 fra Sandvika terminal kl 17.02 til Kattås. Til fots opp til Nedre Gupu ca. 35 min.

Meny:

Forrett – Bruschetta med spekeskinke og tomatsalat

Hovedrett – Ris, Tandoorilaks, salat og tzatziki

Dessert – Smørstekte epler med vaniljesaus

Deltakerene må ha med seg:

  • Primus/stormkjøkken (alternativt si ifra innen 17. mai, om det er behov for å låne utstyr)
  • Stekepanne helst med lokk (alternativt aluminiumsfolie)
  • Stekspade, helst i plast / tre.
  • Skjærebrett
  • Skarp kniv
  • Tallerken
  • Bestikk
  • Drikkekopp

Turleder sørger for:

  • Ingredienser til 3 retters middag
  • Myke reinsdyrsskinn å sitte på når vi spiser
  • Oppvaskmulighet
  • Drikkevann
  • Kokende vann
  • Kaffe og te

Turleder: Maggy Bjørgvinsdottir. Webside: foodnfreshair.com , epost: maggyelva@mac.com, telefon: 47 252 808.

Foto: Erling Skard