Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Velkommen til  Åpen Kafé for frivillige 

Torsdag fra klokka 11 - 13 er det igjen Åpen Kafé for alle frivillige.Torsdag fra klokka 11 - 13 er det igjen Åpen Kafé for alle frivillige.
Torsdag fra klokka 11 - 13 er det igjen Åpen Kafé for alle frivillige.Torsdag fra klokka 11 - 13 er det igjen Åpen Kafé for alle frivillige. Foto: EIvind Haugstad Kleiven

Som frivillig i Bærum Turlag er du også endel av DNT Oslo sin frivilligstab og får være med på alt de arrangerer for sine frivillige. Noen er også frivillig begge steder, og noen bare i Bærum fordi det er her de har mest tilknytning. Det er likevel hyggelig å møte andre frivillige og kanskje lære noe av hverandre. Velkommen til hyggelig Frivilligkafè i DNT Oslo og Omegn sine lokaler i Storagta 3, 11.april kl. 1100.

Torsdag 11. april ønskes alle frivillige velkommen til åpen kafé fra kl. 11 - 13 i Storgata 3, 3. etg., midt i Oslo sentrum.

På Åpen Kafé får du en kaffekopp og noe å bite i mens du prater med andre frivillige, bli kjent med dem. Hvis du ikke har meldt deg som frivillig ennå og lurer på hva det innebærer, er dette en flott møteplass. 

Har du muligheten torsdag formiddag, er du hjertelig velkommen!  Programmet er som følger:

11. april 2019: Turleder Hans Jacob Opsahl viser lysbildeshow fra Canada.

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Mer om kaféen for frivillige

Åpen Kafé for frivillige foregår vanligvis den andre torsdagen i måneden. Det er de frivillige selv som arrangerer og gjennomfører kaféen. Det er alltid uformelt og god tid til å prate, utveksle erfaringer og bli kjent med andre frivillige. Ofte er det også et foredrag eller lignende.

Noter deg gjerne de kommende datoene med én gang:

9. mai 2019: Program er ikke fastlagt ennå. Kafeen foregår på Friluftshuset på Sørenga.
13. juni 2019: Program er ikke fastlagt ennå. Kafeen foregår på Langøyene.

Åpen kafé for frivillige avholdes vanligvis i Storgata 3, fem minutter å gå fra Oslo S. Men ingen regel uten unntak: 9. mai holdes Frivilligkafeen i Friluftshuset på Sørenga og 13. juni på Langøyene.

Les mer om Friluftshuset på Sørenga.
Les mer om Langøyene.

Friviilige på Den store turdagen til Brunkollen i 2019
Friviilige på Den store turdagen til Brunkollen i 2019 Foto: Ellen Kristine Næsje