Politikerbesøk på Kom deg ut-dagen

Vi synes det er hyggelig med politikerbesøk på Kom deg ut-dagen. Det er gøy at vi blir sett og at politikere er opptatt av og heier på friluftslivet. Vi hadde invitert Bærum Kommune til Kom deg ut-dagen, og Morten Skauge, utvalsgleder i MIK (Miljø, idrett, Kultur), og som er vår mest trofaste støttespiller i Bærum Kommune, stilte i ordfører Lisebteh Hammer Krog sitt fravær.

Med Bærum Kommune landet vi våren 2018 en Partnerskapsavtale som i vinter ble forlenget med 5 år. Morten Skauge som representerte  Bærum Kommune på Kom deg ut-dagen sa at han håpet denne avtalen kunne var inn i evigheten. Morten heier også på oss i arbeidet med Bjørnsvika. Friluftsanlegg er en viktig del av av Partenerskapsavtalen sammen med lovnad om lavterskeltilbud, Friluftsskole og inkluderingsarbeid. Vår gode samarbeid med Bærum Kommune økser stadig og det er viktig for oss og for frluftslivstilbudet i Bærum. Her kan du lese mer om Partnerskapsavtalen og Bjørnsvika.  

Abid Raja fra venstre var også å se på Sæteren Gård. Hyggelig at politikere tar turen opp og velger akkurat Sæteren og vårt arrangement som sitt turmål, både i valgkamptider og andre tider. Men den eneste vervingen som skjedde på Sæteren var medlemverving til DNT - det er litt viktig ;-)

Skrevet av Ellen Kristine Næsje 3. september 2019