Møt sommeren med Bærum Turlag!

Vi har fått tilbakemelding fra mange som gjerne vil være med oss på tur. Nå har vi gleden av å igjen kunne tilby mange spennende arrangementer i tråd med myndighetenes smittevernregler.

Vi har allerede arrangert både kajakktur, tur i Vestmarka og samling på Svartvannhytta med gratis utdeling av vår nye bok «Kulturminner i Vestmarka, se bildene. Vårværet har ikke spilt helt på lag, men – ut på tur aldri sur!

Svartvannshytta Den store turdagen 2020
Svartvannshytta Den store turdagen 2020 Foto: Kåre Hinna

Vi oppfordrer medlemmene til å følge med på vår oversikt over aktiviteter og turer, der vi fortløpende arbeider med oppdateringer. Vi i Bærum Turlag gleder oss til å treffe medlemmer og andre på tur og på andre aktiviteter. Det ligger ute tilbud om langturer, korte turer, turer om utnyttelse av nyttevekster, sykkeltur, turer for barn, turer for unge, kulturvandringer, juv-turer og overnattingstur i det fri. Det siste ser ut til å bli sommerens hit blant ferierende i Norge.

Det som er nytt er at vi må ha påmelding til turene og andre arrangementer. Påmelding skjer via nettsiden og du finner en rød «påmeldingsknapp» på hver turbeskrivelse. Dette skjer i tråd med smittevernbestemmelser fra myndighetene som i neste omgang er kommet til oss i form av retningslinjer/instrukser fra DNT sentralt. Når de statlige bestemmelsene endrer seg, forplanter dette seg videre til oss via disse instruksene. Det gir en krevende situasjon der forutsetningene for vårt tilbud endres underveis.

Noen av våre tilbud har imidlertid ikke startet opp igjen enda. Mange savner sikkert ‘Aktiv i 100’ gruppene der vi blant annet jobber med et spesielt system for påmelding som vi håper er på plass i månedsskiftet mai-juni.

Velkommen på tur med Bærum Turlag!

Rundtur Den store turdagen 2020
Rundtur Den store turdagen 2020 Foto: Sidsel Graff-Iversen