Årsmøte 15.mars

Bærum Turlag holder ordinært årsmøte i Røde Kors-huset i Sandvika tirsdag 15.mars. Alle medlemmer oppfordres til å komme på årsmøtet. Inviter gjerne med deg fremtidige medlemmer også.

Tidspunkt: kl 19.00

Dørene åpnes kl. 18.45. Sakspapirer legges ut på bærumturlag.no to uker før årsmøtet. Det blir enkel servering. Last ned vår årsrapport.

Foredrag

“Det grønne skiftet” Rasmus Hansson er nasjonal talsmann og stortingsrepresentant for Miljø-partiet De Grønne og er en tydelig stemme i samfunnsdebatten. Han er en erfaren miljøverner med lang fartstid fra aktivisme, organisasjonsliv og innen- og utenriksforvaltning. Rasmus er cand. real. i biologi fra NTNU og har grader i internasjonal politikk og business administration fra La Trobe University, Australia. Han var generalsekretær i WWF Norge i perioden 2000-2012 og har tidligere vært direktør for miljø-forvaltning ved Norsk Polar-institutt og for NORADs miljøvernprogram. Han har også vært daglig leder for det nye Toppsenteret til CIENS – Forskningssenter for miljø og samfunn. Rasmus Hansson bor i Bærum.