Ny foredragsholder på årsmøte

Ny foredragsholder på Bærum Turlag sitt årsmøte er Jon Gangdal med tittelen "Drømmen om marka. 100 års kamp for friluftsliv".

Rasmus Hansson er blitt forhindret fra å møte på vårt årsmøte i morgen, 15.mars. han skulle holdt foredraget "Det grønne skiftet". I stedet har vi fått inn eventyrer, foredragsholder og forfatter Jon Gangdal som vil holde foredrag med tittelen "Drømmen om marka. 100 års kamp for friluftsliv". En veldig god erstatter som vi er stolte av å presentere! Velkommen til vårt årsmøte tirsdag 15.mars kl. 1900.



Servering: Det blir enkel servering. Vi oppfordrer alle til å ta med egen turkopp til kaffen (så slipper vi fra med så mye oppvask).

Hvor: Røde Korshuset ligger 100 m fra Sandvika Bussterminal. Adressen er Elias Smiths vei 1. Det er begrenset med p-plasser rett utenfor RødeKors huset, parkering ellers er i P-huset på Sandvika Videregående skole/BI som ligger 200 meter unna. Parkering der er gratis. Dere følger gangvei over Løkke Bro til Røde Kors huset. Se bilder og kart under.

Dørene åpner 18.45.

Se under vår innkalling og pdf av årsrapporten.                             

Rødekorshuset ligger 100 meter fra Sandvika bussterminal. Vi har booket festsalen.
Rødekorshuset ligger 100 meter fra Sandvika bussterminal. Vi har booket festsalen. Foto: Ellen Kristine Næsje
Det er begrenset med P-plasser rett utenfor Røde Kors huset, men kort vei å gå fra P-huset over Løkke Bro.
Det er begrenset med P-plasser rett utenfor Røde Kors huset, men kort vei å gå fra P-huset over Løkke Bro. Foto: Ellen Kristine Næsje
Her ligger Røde Kors huset, sentralt i Sandvika sentrum. Klikk på bildet for større kart.
Her ligger Røde Kors huset, sentralt i Sandvika sentrum. Klikk på bildet for større kart. Foto: Ellen Kristine Næsje