Frivillig i Bærum Turlag

DNT Oslo og Omegn har over 1500 frivillige som er med å gjøre en innsats både i fjellet og i Oslomarka. Som frivillig kan du være med på hyttedugnader, merking og vedlikehold av stier i fjellet og i Marka, turplanlegging og turleding. Som frivillig i Bærum Turlag er du en del av frivilligstaben både i Oslo og i Bærum. Du kan delta på sosiale kvelder, seminarer, kurs og sosiale turer bare for frivillige begge steder – eller bare i Bærum hvis du ønsker det. 

Om du har lyst til å bli frivillig hos oss kan du sende oss en e-post på post@baerumturlag.no. Vi anbefaler at du leser om de forskjellige mulighetene lenger ned på siden før du sender e-posten slik at du kan fortelle oss hvordan du ønsker å bidra.

Bli turleder

Vil du bli turleder? Bærum Turlag arrangerer ca. 2 turlederkurs i året for turledere som ønsker å bli turleder lokalt i Bærum. DNT Oslo og Omegn har også  flere kurs. Kursene er identiske. Har du kurs og ønsker å bli turleder i Bærum så kontakt oss.

DNT ung Bærum på Store Sandungen
DNT ung Bærum på Store Sandungen Foto: Sine Dagsdatter Hagestad

DNT ung Bærum

DNT ung Bærum er for deg mellom 13 - 30 år som er nysgjerrig på friluftsaktiviteter og liker å være ute!

Stier og ruter

Vil du være med å merke og rydde stier. Ta kontakt med oss på: post@baerumturlag.no

Barnas Turlag

Vi har en egen gruppe som planlegger og gjennomfører alle Barnas Turlagsturene. Ønsker du å bidra frivillig i Barnas Turlag så kontakt oss gjerne. Også hvis du har gode turtips for barn. Vi har alltid med egne barn på tur og tilretteleggingen er derfor så enkel at man kan passe på egne barn samtidig som man arrangerer for andre barn og voksne.