Trille- og bæreturer

- Har du foreldrepermisjon og lyst til å komme deg ut på tur med barnevogna?
- Har du lyst til å treffe andre hjemmeværende og bli en del av et sporty og hyggelig trillemiljø?
- Har du og den lille lyst til å puste inn litt frisk skogsluft?
- Har du lyst til å oppdage nye fine tursteder og turmål?
- Har du lyst til at barnet ditt skal utvikle interesse for aktivitet og friluftsliv?

Don't speak Norwegian? No problem! The guide usually speaks (basic) English, and you can always contact us beforehand on post@baerumturlag.no if you have any questions.

Om trilleturene

Barnas Turlag i Bærum arrangerer trilleturer hver torsdag kl. 10:30 fra ulike utfartssteder i Bærum. På turene møtes mødre og fedre som er hjemme i permisjon til mosjon og sosialt samvær. De fleste turene går til forskjellige markastuer/kafeer hvor både store og små kan få dekket sine behov for mat og stell. Av og til belager vi oss på picknick ute. Tempoet er ikke høyere enn at alle klarer å henge med. Det dannes som regel både en fortropp og en baktropp. Det er mulig å bruke bæresele eller bæremeis på alle turene for de som ønsker det. Noen av turene er egnet for bæremeis med mulighet for å gå på blåmerket sti opp til turmålet. Hvilke turer dette gjelder står beskrevet i programmet. På vinterstid går turene på brøytede skogsbilveier.

 I 2014 opprettet vi en egen gruppe på facebook for trilleturene som heter "Trilleturer Bærum". Denne gruppen har nå godt over hundre medlemmer. Finner du ikke gruppen så ta kontakt med oss på facebook.com/baerumturlag, så inviterer vi deg til gruppen. Hver uke legger vi ut hvor torsdagens tur skal gå og hvor man skal møte. Dette står også på våre hjemmesider og i trilleturprogrammet. Men forekommer det enringer rett før turstart er facebook en god kanal for dette.

Trilleturledere

Bærum startet med trilleturer i 2012. Vi trenger frivillige trilleturledere som kan være med å arrangere turene. Det er jo sånn at de fleste triller i permisjon og så begynner de å jobbe igjen. Dermed må eksisterende trilleturledere rekruttere nye i gruppa. Ønsker du å delta i en trilleturgruppe i Bærum og kan lede noen turer, ta kontakt på post@baerumturlag.no. Trilleturlederne trenger ikke ha turlederkurs, men ønsker noen å ta kurs så dekker Bærum Turlag mye av kursavgiften. 

Siden trilleturene i Bærum Turlag er dugnadsbasert og turleder også har barn, kan det komme noe i veien så turleder ikke kan møte. Da må gruppa gå på egenhånd.   

Last ned vårt trilleturprogram.
Trilleturer 2018

Velkommen med på trilleturer!