Skaugumsåsen - stiløst

Fellestur

Dato
5. mai 2019 kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

Skaugumsåsen har en av de fineste utsiktene i Oslo-området. Den platåformede åsen, med markerte stup mot sør og øst er et populært turmål. Åsen har mange stier og tråkk. Dette er en tur utenfor stiene, og den tar oss opp på denne flotte åsen og ned igjen på litt uvanlige måter. Oppe på platået går vi gjennom et kupert og spennen­de terreng. Du må være forberedt på å ake litt på rompa her og der. Vi ender opp der vi startet. Underveis får vi med oss mange flotte utkikkspunkter. 

Terreng og lengde: Turen varer i tre timer. Terrenget er bratt og kupert.

Ta med: Det er en fordel med stødig fottøy, som lette fjellstøvler. Se også Generell turinformasjon.

Oppmøte:  NaKuHel-senteret ved Semsvann kl. 11.00. Man kan be­nytte utfartsparkeringen rett ved innkjøringen til Sem gjestegård og NaKuHel-senteret.

Offentlig transport: Buss 270 fra Fornebu via Sandvika, med ankomst Solgården kl. 10.38 (sjekk rutetider). Det er ca. 1 km (15 min) å gå opp til NaKuHel-senteret.

Påmelding: Da denne turen ikke egner seg for større grupper, setter vi det maksimale antallet til 15. Påmelding til turleder (epost/sms).

Skaugumsåsen - stiløst

Skaugumsåsen har en av de fineste utsiktene i Oslo-området. Den platåformede åsen, med markerte stup mot sør og øst er et populært turmål. Åsen har mange stier og tråkk. Dette ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Jan Olav Langseth