Bæretur (bæremeis, bæresele, bæresjal) - Hennie Onstad

Dette arrangementet er over!

I morgen er siste bæretur for før sommeren. Været sett ganske bra ut, så vi prøver oss på en kysttur. Vi møtes på parkeringsplassen ved Henie Onstad Kunstsenter på Høvikodden. Derfra går vi kyststien mot Kadettangen. Så går vi en runde på Kalvøya før vi finner en passende sted å spise og leke.

Om du ikke har bæremeis eller bæresele kan du fortsatt bli med, blir kanskje en litt annen rute, men på Kalvøya så er det ihvertfall lett å gå sammen.

Ta med mat og drikke til store og små, så har turleder med en ikke-glutenfri overraskelse

Opplev friheten ved å bære barnett dit i naturen. Vi går på blåmerkede stier som ikke egner seg for vogn, men bra med sjal/beresele/meis. Meiseturene er introduksjonsture der vi går et tempo som passer alle og tar de nødvendige stopp underveis. Om ikke annet er angivet tar turene vanligvis ca. 1t hver vei samt 1t til pause. Noen liker å ha med vandrestave for ekstra balanse og på vinteren er det lurt med piggsko/brodder. Om du lurer på noe, trenger tipp om utstyr eller kanskje gjerne vil låne noe, da er det bare å ta kontakt med turleder.

Oppmøte: kl 1030. Parkering på Hennie Onstad, kollektivt til Høvikodden busstopp eller annet fremkomstmiddel

Les mere om bæreture under Bærum Turlags trilleturtilbud.

Kategori: Nærtur, trilletur

Bæretur (bæremeis, bæresele, bæresjal) - Hennie Onstad

I morgen er siste bæretur for før sommeren. Været sett ganske bra ut, så vi prøver oss på en kysttur. Vi møtes på parkeringsplassen ved Henie Onstad Kunstsenter på Høvikodden. ...

Kontaktinformasjon:

  • Audun/Gaute