Aktiv i 100 - ekstra lett, Sandvika

Fellestur

Dato
23. juni kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktiv I 100
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på en hyggelig tur i Sandvika-området!

Oppmøte: Vi møtes på Otto Sverdrups plass ved jernbanebrua litt før klokka 11. Klokka 11 begynner vi å gå. Turene er åpne for alle og gratis. Turmålene veksler fra gang til gang. Vi går i allslags vær, oftest rundturer på 3-5 km og bruker 1,5 til 2 timer.

Er du usikker på om du er sprek nok? Sandvika-turene passer for alle som uten hjelpemidler kan gå en avstand på 3 km i løpet av en drøy time. For mange er dette en grei start, hvis man er i tvil om formen eller ikke har erfaring med å gå tur. På turene har vi 2-3 turledere. Dermed vil ingen bli gått fra. Terrenget rundt Sandvika er bratt enkelte steder og det trengs solide sko eller støvler – og i vintersesongen trengs brodder og litt ekstra tøy i sekken.

Påmelding: Du kan melde deg på direkte til turleder 10-15 minutter før start. Bærum Turlag følger smittevernplan for aktiviteter som Den Norske Turistforening har utarbeidet i samråd med myndighetene. Ta med egen håndsprit. Har man tegn til luftveisinfeksjon eller er i karantene, kan man ikke delta. Hvis ikke, velkommen på tur, og ta gjerne med deg en venn. 

Turledere:

  • Kristin Fjellestad t: 47023522
  • Sidsel Graff-Iversen t: 41662683
  • Simin May t: 99892938
  • Britt Hveem t: 99521390
  • Fozia Rafiq t: 41661058

Under dagens smittevernregler vil Bærum Turlag bare gjennomføre de turer og aktiviteter som foregår innenfor egen kommune. Våre turer og aktiviteter vil bare være åpne for innbyggerne i Bærum kommune. Dette gjelder for alle turer/aktiviteter som er beskrevet på vår nettside og/eller FB, selv om det ikke er presisert for den enkelte tur/aktivitet. Vi vil legge ut ny informasjon når denne begrensningen opphører.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i Bærum Turlag

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få med flere folk ut på tur. Turene er enkle, gratis og går i nærheten av der folk bor. Det er flere nærturgrupper i regi av DNT Oslo og Omegn. Her finner du oversikt over alle gruppene.

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre.

Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Maksimalt antall deltagere: Inntil videre er det maksimalt 20 personer pr gruppe, inkludert turledere.

 

 

 

Aktiv i 100 - ekstra lett, Sandvika

Bli med på en hyggelig tur i Sandvika-området! Oppmøte: Vi møtes på Otto Sverdrups plass ved jernbanebrua litt før klokka 11. Klokka 11 begynner vi å gå. Turene er åpne ...