Langtur med sosial avslutning - Asker gjennom Vestmarka til Sandvika

Fellestur

Dato
29. mai kl. 09:00 - 17:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Fottur, Vestmarka, Bergsåsen, Asker
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)

Vestmarksturen med hyggelig avslutning med kaldt drikke på Fellini i Sandvika. En lang tur fra Asker sentrum til Sandvika sentrum gjennom flotte områder og stor utsikt. Med velfortjent sosial avrunding med leskende kalde drikker på Fellini i Sandvika. 

Vi går fra Asker sentrum opp mot Hagahogget og Askers høyeste punkt, Bergsåsen. Så videre over det nedlagte Nike-batteriet og vi følger skiløypa ned til Tveitersetra og Halvorsenhytta. Så går turen ned til Fløyta og over Gupu før vi går nedover til Stokker Gård og Slependen til Sandvika. 

Turen er lang,  og det er mulig å gjøre turen kortere dersom det blir nødvendig.

Vi går i joggesko og lett treningstøy etter værforholdene. Ta med en liten sekk med mat og drikke til turen, samt enkelt skift så ølet kan nytes lenge og vel. Og turen er selvfølgelig åpen for alle, inkludert de som vil ha det sosialt uten øl eller vin.

Lengde 20 km, ca 4 timer i bevegelse og litt pauser underveis. Total turtid er 5-6 timer. 

Lørdag 15.8 kl 09.00 på Asker Stasjon. 

Fremmøte: Asker Stasjon

Avslutning i Sandvika på Fellini. Turen avrundes når man selv vil, de som vil sitte lenge på Fellini er selvfølgelig velkomne til det. Individuell hjemreise fra Sandvika. 

Les Bærum Turlags smittevernsregler

Langtur med sosial avslutning - Asker gjennom Vestmarka til Sandvika

Vestmarksturen med hyggelig avslutning med kaldt drikke på Fellini i Sandvika. En lang tur fra Asker sentrum til Sandvika sentrum gjennom flotte områder og stor utsikt. Med velfortjent sosial avrunding med ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Sveinar Kildal