Aktiv i 100 - Torsdager fra Østernvann, Burudvann eller Vestmarksetra

Fellestur

Dato
9. desember 2021 kl. 11:00 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktivi100bærum
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Bli med på en hyggelig tur på stier og turveier i Bærumsmarka og Vestmarka


Torsdag 9. desember  går turen fra  Østernvann.  Dette er siste tur før jul så vi tar turen innom Sæteren Gård for med servering av julegrøt og Quiz. Det har kommet litt lett nysnø, så det er viktig med godt fottøy.
Nærmere turbeskrivelse vil bli lagt ut på Facebook gruppene "Aktiv i 100 med Bærum Turlag" og "Bærum Turlag - markaturer for voksne" noen dager før turen. Grunnet økt smittespredning og mulighet for smittesporing ber vi om påmelding til turen på SMS til Erik: 99210229 eller ved frammøte før turen

Oppmøte:   P-Plassen i Østernvannsvingen med avgang kl 11:00. Turleder: Erik B Wiken

Ta gjerne med deg en venn. Det er plass til alle på tur. Men husk at dette er turer for de som er normalt spreke. Terrenget vi går i kan være bratt enkete steder. Vi går som regel på stier, også umerketede og ofte i ulent terreng. Sko og klær etter vær er viktig, og ha alltid med en liten sekk. Vi anbefaler bruk av brodder i vintersesongen.

Om turene: Turene går hver torsdag klokken 11.00, med månedens tur siste torsdag i måneden. Vi går på stier og skogsveier i Bærumsmarka og Vestmarka og turene varer 3-4 timer. Vi tar lunsj rasten ute i all slags vær.

Turene er åpne for alle og gratis. Turmålene veksler fra gang til gang. Vi går i all slags vær, ofte rundturer på 8-13 km og bruker 3-4 timer.

Er du usikker på om du er sprek nok? En liten regel er at dersom du kan gå 3 - 4 km på 60 minuitter med lett dagstursekk, så kan du være med oss på tur. På Aktiv i 100 er vi som regel 2-3 turledere. Dermed vil aldri noen bli gått fra eller måtte gå alene.

Oppmøte: Det vil variere noe fra uke til uke. Høsten 2021 vil de fleste turene gå fra P-plassen i Østernvannsvingen. Noen turer vil  starte på Burudvann P-plass og enkelte fra Vestmarksetra P-plass. Turen 28/10 går fra Årnes i Sørkedalen

Informasjon om den enkelte tur vil bli lagt ut på  Facebook siden "Aktiv i 100 med Bærum Turlag, DNT".

Påmelding:  Kan gjøres direkte til turleder 10-15 min før start..

Turledere:
Erik B. Wiken T: 992 10 229

Svein Arne Lilleløkken T: 950 40 774

Bent Enoksen  T: 913 92 772

Smittevern: DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetenes råd om smittevern. Vi tar hensyn til hygiene og størrelsen på grupper ihenhold til gjeldende anbefalinger. Ta gjerne med egen håndsprit, og munnbind hvis behov.
Deltagelse på våre turer forutsetter at du er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltagere må holdeminst en meteres avstand til hverandre. Turleder  har rett til å vise bort deltagere som ikke overholder dette.

Maksimalt antall deltagere: Inntil videre er det maksimalt 30 personer pr. gruppe, inkludert turledere

Aktiv i 100 - Torsdager fra Østernvann, Burudvann eller Vestmarksetra

Bli med på en hyggelig tur på stier og turveier i Bærumsmarka og Vestmarka Torsdag 9. desember  går turen fra  Østernvann.  Dette er siste tur før jul så vi tar turen ...