Bæretur (bæremeis, bæresjal, bæresele) - Brunkollen

Fellestur

Dato
9. oktober 2019 kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur, Barnasturlag, Bæremeistur, Meisetur
Arrangører
Bærum Turlag, Barnas Turlag Oslo og Omegn , DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Barnas Turlag i Bærum
Dette arrangementet er over!

Bli med på tur med barn i bæremeis/-sjal eller sele. Vi starter fra P-plassen ved Burudvann kl. 10:30 og følger blåmerket sti opp til Brunkollen. Ruteforslag her. På Brunkollen er det mulig å gå inn i selvbetjeningsstabburet men husk mat og drikke til store og små.

Opplev friheten ved å bære barnet ditt i naturen. Vi går på blåmerkede stier som ikke egner seg for vogn, men bra med sjal/beresele/meis. Meiseturene er introduksjonsturer der vi går et tempo som passer alle og tar nødvendige stopp underveis. Om ikke annet er angitt tar turene vanligvis ca. 1t hver vei samt 1t til pause. Noen liker å ha med vandrestaver for ekstra balanse og på vinteren er det lurt med piggsko/brodder. Om du lurer på noe, trenger tips om utstyr eller kanskje gjerne vil låne noe, da er det bare å ta kontakt med turleder.

Oppmøte: Kl. 10:30 på P-plassen ved Burudvann (Burudveien 89, 1350 Lommedalen)

Les mere om meiseture under Bærum Turlags trilleturtilbud.
 
Kategori: Nærtur, Trilletur
 

Bæretur (bæremeis, bæresjal, bæresele) - Brunkollen

Bli med på tur med barn i bæremeis/-sjal eller sele. Vi starter fra P-plassen ved Burudvann kl. 10:30 og følger blåmerket sti opp til Brunkollen. Ruteforslag her. På Brunkollen er det mulig ...

Kontaktinformasjon: