Natt i naturen på Sæteren gård

Fellestur

Fra dato
30. september 2017 kl. 18:00
Til dato
1. oktober 2017 kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, , Nærtur, Natt-Tur
Arrangører
Bærum Turlag, Barnas Turlag Oslo og Omegn , DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka, Østlandet (se kart)
Turkode
Natt i naturen
Dette arrangementet er over!

Også i 2017 arrangerer vi natt i naturen. Disse overnattingene legger vi til de arrangementene vi allerede har, slik at man kan være med på et arrangement lørdag for så å bo over til søndag. Av og til er det også arrangement på søndagen. Det vil alltid være en eller flere av våre turledere som også overnatter med sine familier. Det vil i de fleste tilfeller også være mulig å gå inn et sted hytte/lavvo ved behov.


Denne helgen blir det overnatting lørdag, etter Turbokokkekurset på Sæteren gård. Alle kan overnatte etter kurset, også de som ikke deltok.

Vi har reservert gapahuken, og det er også mulig å låne lavo. Hvis dere ønsker å overnatte i enten gapahuken eller låne lavo - MÅ dere sjekke om vi har ledige plasser - vi er så heldige at mange allerede har sagt at de kommer! Det er masse plass til å slå opp eget telt.

På kvelden blir det tid til eventyrlesing. Og barna har sikkert mange vitser å by på rundt leirbålet!

Søndag morgen fyrer vi opp i bålet igjen og har god tid til å spise frokost, før vi rydder og familiene går hjem i egen regi.

Start: Sæteren Gård fra kl. 18.00 Det er ca. 2 km å gå fra p-plassen ved Øverland Gård (barnevognvennlig vei). 

Kontaktperson: Maggy Elva Bjørgvinsdottir, maggyelva@mac.com, tlf. 47 252 808.

Annet: I gapahuken er det reinsdyrskinn.  Mat og øvrig utstyr til overnatting må dere ha med selv. Ta gjerne med eget telt hvis dere ikke vil sove i gapahuken. Ved påmelding må dere gi beskjed om dere vil overnatte.


Passer best for: Barn fra 4-10 år i følge med voksne, men alle er velkomne.

Natt i naturen på Sæteren gård

Også i 2017 arrangerer vi natt i naturen. Disse overnattingene legger vi til de arrangementene vi allerede har, slik at man kan være med på et arrangement lørdag for så ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Maggy Elva Bjørgvinsdottir