Trilleturstart på torsdag

Trilleturene starter opp etter sommerferien nå på torsdag. Vi fortsettet deretter med trilletur hver torsdag og bæretur annenhver onsdag helt frem til jul. Start er 10.30 og oppmøte er forskjellige steder i Bærum. Velkommen på trilletur med Bærum Turlag.

Trille- og bæreturene er et flott tilbud til mammaer og pappaer i permisjon. På alle turene (med noen unntak) går vi ca. halvannen time, så tar vi en time lunsj, lek og bleieskift, og så går vi halvannen time igjen, slik at vi er tilbake vi startstedet til ca. klokken 14.00.  Vi går på grus- og landevei så mye som mulig. Noen ganger er det litt humpete, men trillbar sti. På bæreturene går vi mest mulig på sti. Bæreturene er et flott tilbud for de barna som ikke liker å ligge i vogn av forskjellige grunner. Da anbefales bæresjal eller bæresele. Det er også et flott tilbud for de litt større barna som har begynt å sove på andre tider av døgnet. De fleste barn elsker å bli båret i bæremeis på tur og dette er derfor et flott tilbud til pappaer i permisjon, som ofte har barna på et senere tidspunkt i barselspermisjonen. Finn frem bæremeisen og bli med på tur. (NB! vi kan låne ut bæremeis hvis noen ikke har. Gi beskjed god tid i forkant til ellen@baerumturlag.no).

I år har vi fått ekstra mange trilleturledere og kan tilby to ledere per tur. Det er veldig hyggelig og sikrer kvaliteten på turtilbudet.
Les mer om våre trille- og bæreturer.
Last ned vår flyer for 2018.
Se alle trille- og bæreturene etter dato.

Bli med i vår Facebookgruppe for trille- og bæreturer ved søke på "Trilleturer med Bærum Turlag, DNT".

Vi håper å se riktige mange små på tur i høst!

Skrevet av Ellen Kristine Næsje 3. august 2018