17. mai-feiring med Bærum Turlag!

JA, VI ELSKER DETTE LANDET: Rett nok skal vi ikke til fjells, men bli med på tur og kjenn på nasjonalfølelsen mens vi vandrer gjennom Vestmarka.
JA, VI ELSKER DETTE LANDET: Rett nok skal vi ikke til fjells, men bli med på tur og kjenn på nasjonalfølelsen mens vi vandrer gjennom Vestmarka. Foto: Arkivfoto

Bærum Turlag inviterer til tur i vakker vårskog på nasjonaldagen. Frammøte på Franskleiv parkeringsplass kl. 11, gjerne med både flagg og sløyfer!

Turen vil gå over Ramsåsstua til Ramsåsen, med strålende utsikt over sentrale deler av Bærum. Videre går vi til vakre Stovivollen og over til Grønland. Herfra ned til Furuholmen og Nedre Gupu via Rogneberget og Lauvåsen.  

Turen blir på totalt ca. 10 km, og vi regner med å bruke tre til fire timer. Vi tar mindre stopp underveis, men på Nedre Gupu vil turlaget spandere noe sprudlende (alkoholfritt) og kransekake i anledning dagen. Mat og drikke ut over dette må deltakerne selv ha med seg. 

Foreløpig er det spådd strålende vær på nasjonaldagen, men det er alltid lurt å ha med litt ekstra skift i sekken i alle fall. 

Pga. nødvendige innkjøp trenger vi påmelding. Dettee kan skje direkte til turleder John Hvidsten, senest i løpet av 15.mai. 

John Hvidsten 

Tlf. 90 09 11 22 

john@baerumturlag.no

Skrevet av Alexander Berg 9. mai 2022