Ildsjelprisen til Marit Torblå Karlsen

ILDSJEL: Marit Torblå Karlsen er tildelt Ildsjelprisen for 2021.
ILDSJEL: Marit Torblå Karlsen er tildelt Ildsjelprisen for 2021. Foto: Privat

For sitt engasjement gjennom mange år ble Marit Torblå Karlsen tildelt Ildsjelprisen 2021. Det skjedde på DNT Oslo og Omegns arrangement på Breivoll 22. mai.

I år er det «Frivillighetens år», og i den anledning gjennomførte DNT Oslo og Omegn søndag 22.mai et stort arrangement kalt «Vår dag» på Breivoll i Ås kommune. Her var alle frivillige i foreningen invitert for å bli feiret, samtidig som man kunne få både faglig og sosialt påfyll.

Ildsjelprisen for 2021 ble utdelt til personer med et stort hjerte for DNT Oslo og Omegn, og som har gjort en ekstra stor frivillig innsats i året som har gått. Marit Torblå Karlsen fra Bærum Turlag var en av dem som mottok prisen.

Vi i Bærum Turlag vet at Marit har gjort en enestående innsats i mange år. Hun er kunnskapsrik, humørfylt og har gjort godt mentorarbeid for mange ferske turledere.  Hun er tilnærmet heltidsfrivillig og kunne godt fått ildsjelprisen hvert år:
    •    Hun er turleder og organisatorisk ansvarlig for en av våre tre «Aktiv i 100» grupper, og deltar også som turleder på andre «Aktiv i 100» turer, markaturer og kulturvandringer.
    •    Hun er turleder på en rekke av seniorturene i Oslo og på seniorbussen.
    •    Hun er turleder for DNT Oslo og Omegn sine sommerturer i fjellet for barn og voksne.
    •    Hun er et engasjert medlem i dugnadsgjengen på Sæteren gård, og tar rett som det er et ekstra skift i kafeen på låven.
    •    Hun er blant de første som melder seg hver gang turlaget søker etter frivillige til en dugnad eller et arrangement.

Vi gratulerer, og er stolte over ha denne ildsjelen blant våre frivillige.

Styret i Bærum Turlag


Skrevet av Alexander Berg 23. mai 2022