barnas Turlag Bærum

Barnas Turlag i Bærum ble opprettet i 2012, ett år etter at turlaget ble opprettet. Barnas Turlag har tilgang på to flotte anlegg i Bærum; Sæteren Gård i Bærumsmarka og Nedre Gupu i Vestmarka. Vi arrangerer flere turdager til begge disse stedene flere ganger i året. Vi har også turer til andre flotte turmål i Bærum.

Vi har store aktivitetsdager som Kom Deg Ut dagene høst og vinter og Den store Turdagen. På nsten alle våre turer og aktivitetsdager tilbyr vi også uteovernatting (natt i naturen).  I Friluftslivets år i 2015 ble det opprettte en egen Barnas Turlags gruppe som skal jobbe spesielt med turene for barn i Bærum. Se bildet over. Denne gruppen består av småbarnsfamilier som ønsker å lage et godt friluftstilbud for barnefamilier. Ønsker du også å delta frivillig og jobbe med barn så kontakt Erlend Haaverstad på erlend@baerumturlag.no. Barnas Turlag har også en egen Facebookside gruppe der det jevnlig postes informasjon om våre turer.

Barnas Turlag arrangerer også kveldsmatturer i ukedagene og det er også Barnas Turlag som arrangerer trilleturene hver torsdag og bæremeisturer hver onsdag. Nå i august 2018 starter vi også opp med besteforeldreturer som er for besteforeldre og barnebarn. I sommer arrangerte vi fjelltur for første gang. Ellers er all aktivitet med Barnas Turlag i Bærum.

Don't speak Norwegian? No problem! The event leaders usually speak (basic) English, and you can always contact us beforehand on post@baerumturlag.no if you have any questions.​​​​​​​