barnas Turlag Bærum

Barnas Turlag i Bærum ble opprettet i 2012, ett år etter at turlaget ble opprettet. Barnas Turlag har tilgang på to flotte anlegg i Bærum; Sæteren Gård i Bærumsmarka og Nedre Gupu i Vestmarka. Vi arrangerer flere turdager til begge disse stedene flere ganger i året. Vi har også turer til andre flotte turmål i Bærum.

Vi har store aktivitetsdager som Kom Deg Ut dagene høst og vinter og Den store Turdagen. På nsten alle våre turer og aktivitetsdager tilbyr vi også uteovernatting (natt i naturen).  I Friluftslivets år i 2015 ble det opprettte en egen Barnas Turlags gruppe som skal jobbe spesielt med turene for barn i Bærum. Se bildet over. Denne gruppen består av småbarnsfamilier som ønsker å lage et godt friluftstilbud for barnefamilier. Ønsker du også å delta frivillig og jobbe med barn så kontakt Kristin Fjellestad på kristin@baerumturlag.no. Barnas Turlag har også en egen Facebookside gruppe der det jevnlig postes informasjon om våre turer.

Barnas Turlag arrangerer også kveldsmatturer i ukedagene og det er også Barnas Turlag som arrangerer trilleturene hver torsdag og bæremeisturer hver onsdag. Vi har også besteforeldreturer som er for besteforeldre og barnebarn.

Don't speak Norwegian? No problem! The event leaders usually speak (basic) English, and you can always contact us beforehand on post@baerumturlag.no if you have any questions.​​​​​​​